Безплатен калкулатор за изчисляване размера на общинския данък за моторно

...
Безплатен калкулатор за изчисляване размера на общинския данък за моторно
Коментари Харесай

Жителите на Раковски вече могат да си изчислят данъка на колата онлайн

Безплатен калкулатор за пресмятане размера на общинския налог за моторно транспортно средство, към този момент действа на формалния интернет уебсайт на община Раковски. Той ще бъде облекчение за жителите да обмислен каква сума би трябвало да внесат в локалната хазна, след смяната на данъчните ставки. Новата електронна услуга е безвъзмездна и лесна за прилагане, прецизират от администрацията.
Калкулаторът е разполагаем в раздела за е-услуги на уеб страницата на общината, където потребителите могат да открият и напътствие по какъв начин да се употребява. Формулата, по която се образува данъкът за моторните транспортни средства, включва годината на произвеждане, мощността в kW и екологичният стандарт на колата. Тези данни се показват в падащото меню на калкулатора. Необходимата информация за самото транспортно средство пък е записана в свидетелството му за регистрация (талона).
Срещу показател В е годината на първата регистрация, съгласно която се пресмята възрастта на возилото. Мощността на автомобила в kW е посочена в показател Р.2. Срещу показател V.9 е екологичният стандарт на колата и в случай че против него липсва информация, притежателите могат да изберат от падащото меню опцията " без екологичен стандарт ", обясниха от общинската администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР