Безпардонното паркиране на най-различни атомобили във Видин изглежда няма намерение

...
Безпардонното паркиране на най-различни атомобили във Видин изглежда няма намерение
Коментари Харесай

Няма край! Поредният видинчанин блесна със завидни умения в паркирането

Безпардонното паркиране на най-различни атомобили във Видин наподобява няма желание да спре, откри инспекция на организация BulNews.
Всеки ден локалните стават очевидци на спрени по безразсъден метод возила, само че градоначалникът Цветан Ценков очевидно въобще не го интересуват проблемите, които имат хората, избрали го за кмет.
Този път видинчанин е снимал безочливо паркиран на две места бус и е качил фотографията в обществената мрежа с вярата да става очевидец на сходни гледки все по-рядко. Повече от ясно е обаче, че уменията на водача се простират единствено дотолкоз, че да спре като че ли автомобилът му е хвърлен посред нищото или пък се тормози някой да не го надраска и по тази причина е решил да го "пльосне " на две паркоместа. Водачът въобще не си е дал сметка, че по този метод вбесява хората и лишава правото на различен водач да спре на обозначено за това място.
Все отново локалните не престават да се надяват, че кметът на "Перлата на Северозапада " ще се разсъни от дълбокия сън, който от дълго време спинка, и ще стартира да прави отговорностите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР