Безотговорно е в тази ситуация да се пътува с цел

...
Безотговорно е в тази ситуация да се пътува с цел
Коментари Харесай

Ангелкова: Издадох заповед за спиране на всякакъв вид туризъм

Безотговорно е в тази обстановка да се пътува за туризъм и екскурзии. Много тежко ми е това да го кажа, само че е значимо за здравето на хората.
Издадох заповед до 13 април да се преустановят всички действия по закона за туризма – главно вътрешен и произлязъл туризъм, входящ туризъм също. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова.
Разчитаме на виновното държание на всички с цел да можем дружно да се борим и да продължим напред. Само на добра дума и воля не се получава.
Оказва се, че към момента има 483 българи, които са на екскурзия в чужбина - в Египет, Турция, Буенос Айрес, Египет, Нова Зеландия, Франкфурт, отпътували март месец, тъй като им следва завръщане през днешния ден, на следващия ден, някои на 21 март. Много е безконтролно всичко това.
Тежко е да виждам по какъв начин няма туризъм,но това е на процедура в целия свят. Апелирам всички да са оптимално виновни, стегнати, дружно, с цел да минем по-бързо през всичко това. Не можем да се ангажираме с това дали ще имаме въобще летен туристически сезон, добави Ангелкова.
Целият бранш туризъм е блокиран. Секторът и потребителите, са в обаян кръг. Разчитаме оптимално бързо да успеем да се вършим и юли-август да сме в по-спокойна обстановка, само че няма по какъв начин да предвидим това. Все още резервациите за юли и август не се отхвърлят. Не можем да предвиждаме дали ще имаме летен туристически сезон, сподели още Ангелкова.
Още: " Как се лекува ковид - описанието на началника на инфекциозната клиника на ВМА "
" НА ЖИВО: Последна информация и всичко най-важно за ковид, 17 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР