Безопасността по улиците и борба с пияните и дрогирани шофьори

...
Безопасността по улиците и борба с пияните и дрогирани шофьори
Коментари Харесай

Варненската полиция затяга примката за пияни и дрогирани шофьори

Безопасността по улиците и битка с пияните и дрогирани водачи води полицията във Варна, от където оповестиха, че през уикенда са спипали следващата " доза “ извършители.

Около три часа след среднощ в последния работен ден на миналата седмица полицейски екип спрял за инспекция лек автомобил, каран от 39- годишен варненец. Драгтестът посочил позитивна проба за метамфетамин.Мъжът е арестуван и против него е формирано бързо произвеждане за шофиране след приложимост на опиати.

Бързи производства са формирани и против други трима водачи. В почивните дни мъжете – на 25, 43 и 54 години, управлявали леки коли, били спрени за инспекция от полицейски екипи. Дрегерът отчел доста съществуване на алкохол в издишания от тях въздух. 

32-годишен, прочут на Министерство на вътрешните работи, гражданин на Врачанско село, е заловен с марихуана. При осъществена инспекция, екип на Четвърто районно управление (на МВР) открил, че мъжът държи наркотичното вещество в себе си. Инспекцията е осъществена преди дни. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР