Безкрайно притеснителен сигнал, свързан с производителя Димитър Маджаров, гръмна в

...
Безкрайно притеснителен сигнал, свързан с производителя Димитър Маджаров, гръмна в
Коментари Харесай

Очевидец: Трупове на болни умрели животни в колбасите на Маджаров, млякото им фрашкано с антибиотици

Безкрайно стеснителен сигнал, обвързван с производителя Димитър Маджаров, гръмна в медиите.

В сигнал до alarmanews.com се твърди, че мастития пловдивски млекопроизводител Димитър Маджаров трови популацията и децата на България с един от най – скъпите колбасарски и млечни артикули на пазара. Публикуваме, без редакторска интервенция, започвайки с свидетел дълготраен служащ, напуснал предприятията на семейството, който твърди, че разполага с доказателства за редица фрапантни нередности в производствата на сирена и салами.Г.И. е безапелационен, че от 5-6 години насам по овцете има болест, от която животните имат кръв в урината и умират. Причинителят не може да се изолира. Болните животни биват инжектирани с антибиотици и лекувани с медикаменти, тъпчат ги с хормони.

Труповете на умрелите животни отиват в саламите, а млякото им- в производството. Затова хората развиват устойчивост към антибиотици и заболяванията мутират. Всичко стартира от фермата, а в мандрата се случва магията. Естествено, посредством млякото болестта отива в организма на почтените хора и дребните деца. Заради това доста от нас имат болки в стомаха, страдат от болести на червата, постоянно подвигат висока температура, оплакват се от изнемощялост.

Нараснали са случаите на рак на гърдата, рак на белите дробове, на простатата, настояват лекари и повода за това е в съществуването на женски полови хормони в млякото и в месата, които консумираме. Не е загадка, че и намалената полова функционалност при мъжете е вследствие на женските полови хормони и мелатонина в млякото. На какво се дължат досадните тийнейджърски пъпки „ акне “? Според лекари- кожни лекари, сега, в който младежите спрат да пият мляко и да си хапват млечни артикули, гнойните пъпки от лицата им изчезват. Доказано е, че 90% от кравето мляко съставлява така наречен казеин. Причината е обвързвана с нуждата от бърз напредък на животните. Когато казеинът се извлече от млякото, той в действителност не е нищо друго, с изключение на едно лепило, употребявано да се залепят лепенки върху бирените бутилки. Същото лепило се ползва и в мебелната индустрия. Когато с чаша мляко „ пием ” казеин – тялото ни незабавно усеща този чист протеин и стартира да създава хистамини. Накрая те стават слуз. Започват страшните алергии, от които отърване няма. Вредният казеин в млякото стартира да се натрупва в организма и започват заболяванията на горните дихателни пътища, ангини, бронхити, пневмонии. Провокира и детския диабет вид 1, който протича с унищожаването на клетките на панкреаса и е нелечимо заболяване, подсети доктор Георги Гайдурков, експерт по нутрициология (наука за храненето). Следват болести на стомашно-чревния тракт – гастрити, колити, язва и инфекции на пикочните пътища.

Получихме сигнал, който занапред ще проверим.

Жители на град Стамболийски /където се намира мандрата на Маджаров/ настояват, че отделяната при преработката на млякото преварена суроватка се излива непосредствено в канализацията на града. Вместо да влага в пречиствателна станция, Маджаров е сключил мним контракт с компания, на която сякаш продава отпадъка от преработката на млякото. И един забавен факт- Димитър Маджаров като добър шеф е съществено „ угрижен “ за своите служащи, даже се е заел с изхранването им.

Към компанията има кухня, която готви за 300 служащия, несъмнено, с месо от фермата и когато в менюто на служащите имало овче месо или курбан- супа, ресторантът бил празен, служащите не поръчвали, тъй като знаели какво ядат. Друг служащ във фермата, покъртен от протичащото се там, разкривa по какъв начин върнатите от комерсиалните вериги и от магазините артикули с изминал период на валидност се вкарват в новото произвеждане, като преди този момент стоят в хладилните камери при минусови температури. Може да изкарат по този начин и с години.

„ Нямате визия защо говорим- тонове развалени луканки и колбаси с плесен по тях. “, твърди М.Т. „ Случвало се е да се съберат по 35 палета даже. Ако се случи през това време да има инспекция, изваждат се от камерите, крие ги в други пространства, стоят там по 2- 3 дни, размразяват се и след това отново в минусовите камери. “ Този сигнал е притеснителен и от редакцията на АЛАРМА преценихме, че e редно да се осведоми обществото за възможните нередности. Решихме да го публикуваме на части заради дължината и многото изложени притеснителни изказвания. Ако информацията от сигнала е истина, е нужно да се подхващат съществени ограничения, като не се разреши да отровят децата ни и то със скъпоплатена храна, минаваща за първокласен артикул! Дали изказванията в сигнала са истина не можем да твърдим, само че са скандални и обмисляме да сезираме БАБХ да направи инспекция по случая. Очаквайте извънредна информация за роднинските връзки на фамилия Маджарови с богатия турски жанр Ясемин. Разполагаме със снимков и видео материал. Редакцията дава право на отговор на засегнатите страни.

ВАЖНО! След обявата на тази публикация, получихме 2 типа сигнали в редакцията. Едните са, че това е ЛИЧНО ОТМЪЩЕНИЕ към Маджаров от неудовлетворен чиновник. А другите са тъкмо противоположното – ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ СА СЪЩИТЕ, това е действителността в безобразния капитализъм, който въведохме.

Имайте това поради като четете – може всичко да е персонално отношение, само че по-вероятно е просто един ядосан служащ да е изкарал процедура, която се отнася на практика до ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

Т.е. всичко на пазара е това, което е и при тази компания. И е нужна генерално нова държавна политика по надзор и въвеждане на ред…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР