Безжизненото тяло на Сонгюл Саръ беше открито в кладенец в

...
Безжизненото тяло на Сонгюл Саръ беше открито в кладенец в
Коментари Харесай

Шепот от отвъдното: Убита жена написа три имена в кладенеца,...

Безжизненото тяло на Сонгюл Саръ беше намерено в бунар в северната турска провинция Бартин на 30 ноември. Следователите откриха, че тя е написала имената на трима членове от фамилията си на стената на кладенеца, преди да почине.



31-годишната Сонгюл Сари напуснала дома си на 29 ноември към обяд и не се върнала, оповестиха от фамилията ѝ. Членове на фамилията я оповестиха за изчезнала и на 30 ноември тялото ѝ беше намерено в бунар в квартал " Дашбоаз " в Бартън, на към километър от вкъщи, в който е живяла.

Докато проверява случая, полицията откри, че Саръ е написала с химикалка имената на трима от членовете на фамилията си на стената на кладенеца минути преди да почине, обвинявайки ги за гибелта си. Тримата са арестувани по съмнение в ликвидиране. Разследването на гибелта на Саръ продължава.


Броят на убийствата на дами в Турция се е нараснал през последното десетилетие. Според турска неправителствена организация " Ще спрем насилието над дамите " (We`ll Stop Femicicides), 358 дами са били убити в Турция от началото на 2021 година През 2020 година са били убити 410 дами. През 2008 година, когато платформата стартира да наблюдава убийствата на дами, този брой беше 66.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР