Безжичните слушалки Tronsmart Apollo Bold впечатляват с качество и удобство Безжичните

...
Безжичните слушалки Tronsmart Apollo Bold впечатляват с качество и удобство
Безжичните
Коментари Харесай

Tronsmart Apollo Bold – страхотни стерео слушалки


Безжичните слушалки Tronsmart Apollo Bold впечатляват с качество и улеснение

Безжичните слушалки-тапи станаха извънредно известни, с помощта на удобството, което оферират на смарт телефон поколението, и напредналите технологии за качество на звука. Цените им варират в необятни граници, само че за един придирчив меломан място за взаимни отстъпки няма.

Страхотен, същински стерео тон с високо качество дава обещание моделът на един от водещите производители на пазара за аудио артикули. Bluetooth слушалките се оферират сега на специфична цена от $84,99 с ваучър за отстъпка TSBOLD03 в световния онлайн магазин Geekbuying и безвъзмездна DHL доставка от склад в Чехия.

В момента тече акция и за други аудио „ бижута ” на Tronsmart, в това число безжични слушалки и аудио колонки, като купувачите могат да се възползват от разнообразни купони за отстъпка, според от цената на продукта, който са избрали.

Оборудвани с хибридна технология за интензивно шумопотискане (ANC), която редуцира шума с до 35dB, флагмански чип Qualcomm QCC5124, технология Qualcomm aptX, 6 микрофона и технология Truewireless Stereo Plus, възпроизвеждат страховит тон със стерео качество.

Хибридната ANC технология, съчетана с 6 микрофона, отстрани шумовете от всеки ъгъл, като по този начин реализира 360-градусов резултат на чист тон. В допълнение, вграденият Qualcomm аудио чип QCC5124 и графеновите драйвери с Qualcomm aptX декодиране обезпечават допустимо най-качествения тон.

Технологията за шумопотискане обезпечава кристално чист тон в ушите

Слушалките употребяват технология TrueWireless Stereo Plus за първокласно стерео, без никакви закъснения. За разлика от други стерео решения, Stereo Plus технологията предава сигнала към двете „ тапи ” синхронно, а не от едната към другата, което отстрани закъснението.

С едно зареждане можете да слушате до 10 часа музика със слушалките, а в случай че разчитате и на зарядната кутийка, с която се доставя този впечатляващ аудио артикул, ще имате до 30 часа време за обичаната си музика. Самото зареждане на кутията става комфортно с Type-C кабел. Когато сте нетърпеливи да сложите тапите на ушите си, знайте, че единствено 10 минути зареждане ще ви обезпечат 1 час време за слушане на музика.

Синхронното предаване на сигнала към двете тапи отстрани закъснението

За стабилната безжична връзка способства и специфичната антена с лазерно ориентиране. Управлението на слушалките е единствено с допиране, до момента в който са прилегнали комфортно на ушите – можете да регулирате силата на звука, да прескачате напред и обратно в музикалната листа, да приемате позвънявания от телефона, да спирате и пускате слушалките, да активирате гласов помощник.

Освен всичко дотук, са и водо- и прахоустойчиви слушалки, съгласно условията на стандарта IP45. Бъдете спокойни, няма да се повредят от пръските вода и песъчинките, до момента в който сте на плажа.

Зареждането на кутийката става бързо и комфортно с реверсивния Type-C кабел

Не на последно място, от септември за слушалките ще бъде налично и мобилно приложение за по-интелигентната им приложимост. То ще добави функционалности като възобновяване „ по въздуха ”, превключване на екулайзер резултати и персонализиране на сензорния надзор.

Избирайки този артикул, ще се забавлявате на всички места и когато и да е с първокласно аудио преживяване.

Безжичните слушалки-тапи са налични за покупка тук: – на цена от $84,99 с ваучър за отстъпка TSBOLD03 (спестявате $10) и безвъзмездна DHL доставка от Чехия. Със непретенциозно доплащане можете да се подсигурите със застраховка на доставката ($2,88) и местна услуга за връщане ($2,99).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР