Безжичните слушалки Selen 400 дават свобода и удобство при гейминг(снимки

...
Безжичните слушалки Selen 400 дават свобода и удобство при гейминг(снимки
Коментари Харесай

Genesis Selen 400 – слушалки за игра без компромиси


Безжичните слушалки Selen 400 дават независимост и улеснение при гейминг
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Свобода на придвижване, хубав дизайн и първокласен тон – че какво повече може да желае човек от своите слушалки? Точно на тези условия дават отговор безжичните Genesis Selen 400. Слушалките дават обещание съгласуемост с необятен набор от устройства – компютри и игрови конзоли като Nintendo Switch и Playstation 4.

Свобода на придвижване

Всички безжични слушалки имат това улеснение, че разрешават на потребителя да се движи свободно и да не се оплита в кабели, та дори и да става и да се отдалечава, въпреки и не доста, от своя компютър. Но това улеснение си има своята цена – честото презареждане на батериите. Е, животът на вградената батерия в Selen 400 е до 15 часа. Това разрешава на геймърите да играят предостатъчно доста време – вероятно цяла нощ – повече от половин ден без потребност от презареждане.



И в случай че това не е всичко, то благодарение на USB приемника слушалките разрешават на играча да се отдалечава на разстояние до 10 метра от компютъра или игровата подпора.

Шик-дизайн

Красивият дизайн в алено и черно наподобява стилно. Пластмасовото външно покритие е съчетано с алуминиеви рамки, които обезпечават издръжливост и лекост. Наушниците с мека пяна, покрита с висококачествена кожа, карат слушалките да наподобяват стилно и висококласно. Лесно се нагаждат за всеки вид глава.

Проектирани са за допустимо най-малкото чувство за напън върху ушите, само че в това време добре изолират външните звуци от заобикалящата среда. Така, позволявайки на геймърите да се съсредоточат върху звуците, идващи от играта, се реализира високо равнище на „ потапяне ” във виртуалната действителност.

Здравина и първокласен тон

Заедно с хубавия външен тип слушалките са удобни и леки. Движението е свободно – лекотата и хубавичко им структура обезпечават цялостна подвижност.

Звукът се възпроизвежда от 50-милиметрови драйвери за всяко ухо. Технологията Stereo 2.0 прави по този начин, че звукът да се усеща бездънен, кондензиран, компактен. Така играчите могат да чуват „ врага ” си елементарно по време на игра.

Честотният набор покрива цялостния диапазон на човешкото ухо – от 20 Hz до 20 000 Hz, с точно възпроизвеждане на всички честоти. Импедансът от 32 ома на процедура значи, че е спазен „ златният ” стандарт за качествените слушалки в днешно време.

Управление и микрофон

Отвън, в профил на левия наушник, е ситуиран надзорен панел с няколко копчета и отвора, където има бутони за увеличение и понижаване на силата на звука, както и за изключване на микрофона. Там е ситуиран и портът за зареждане.

Самият микрофон е инсталиран върху гъвкаво рамо, което се огъва с лекост и застава в мечтаната позиция без изпитание – тъй че може да се насочва точно съгласно потребностите и усета на потребителя.

Genesis Selen 400 – спецификации
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР