Безжичните слушалки на LG тип Earbuds от серията Tone Free

...
Безжичните слушалки на LG тип Earbuds от серията Tone Free
Коментари Харесай

Безжичните слушалки от серията на LG Tone Free Ep освежават слушането с висококачествен звук

Безжичните слушалки на LG вид Earbuds от серията Tone Free FP дават необикновено качество на звука, като обезпечават на потребителите великолепно звуково преживяване с явен и обемен тон, благодарени на английската аудио икона Meridian. Чрез това партньорство LG оферират на клиентите си тримерен тон с реалистично чувство без значение къде се намират, а допълнението от революционни функционалности с стилен, грациозен дизайн вършат LG Tone Free FP идеалния избор за потребителите с деен метод на живот.

Слушалките имат по-голям и по-усъвършенстван драйвер и мембрана с прибавен силиконов кант, с цел да разрешат повече придвижване и еластичност. Това основава по-мощен бас, без да прави компромис с яснотата или разграничителната дарба. HSP, водещата технология на Meridian, разрешава на LG TONE Free да употребява пространствено миксиране, с цел да разшири звуковата сцена и да достави по-реалистичен тон. Това изцяло потапя потребителите в музиката, филмите, телевизионните излъчвания или мачове, които слушат, като симулира преживяването при слушане на същински високоговорители. Bluetooth 5.2 минимизира загубата на елементи за тъкмо възпроизвеждане на истинския тон, а приложението TONE Free разрешава избор на предварителни настройки на еквалайзера (Immersive (Завладяващ), Natural (Естествен), Bass Boost (Подсилване на ниските тонове), Treble Boost (Подсилване на високите тонове) и 3D Sound Stage, както и персонализиране на личен еквалайзер. Функцията разрешава и персонализирайте режима Ambient (Околна среда) съгласно обстановката, с цел да разреши на потребителите да са изцяло наясно с обкръжението си — идеално за секване на пътя да вземем за пример. Режимът Chat (Чат) пък дава опция за осъществяване на бързи диалози, без изваждане на слушалките.

Друго новаторско усъвършенстване е дейното шумопотискане, което блокира външния тон, като генерира равно количество антишум. Подобреният драйвер е в положение по-ефективно да открива и отстранява шума, с цел да сътвори същинско преживяване с висока акуратност, което разрешава цялостно потапяне във възпроизведения тон. Режим Ambient (Околна среда) изключва точно тази функционалност на слушалките.

Определено едно от главните преимущества и нововъведения в LG TONE Free е технологията UVnano, която убива 99.9% от бактериите, до момента в който слушалките се зареждат в своята кутийка, като 5 минути са задоволителни за това деяние. Самите накрайници на продукта са с комфортни накрайници от гел от медицински клас за ушите, направени от нетоксичен хипоалергенен силикон, който подсигурява по-малко терзания при целодневно потребление. А трите размера, в които са налични, подсигуряват съвършено нагласяване за всеки консуматор. За това оказва помощ и ергономичният им дизайн по формата на ушната мида. Те имат по-къс дънер на слушалките с хубав ARC дизайн, който се придържа към извивките на лицето, минимизира изпъкналостта и обезпечава по-добър тактилен надзор.

Системата с три микрофона, вградена в LG TONE Free – външен, вътрешен и микрофон за глас, също е значима част от комплекта преимущества на продукта. Проектирана да понижава околния звук, като в същото време улавя гласа на потребителя, системата обезпечава качествени диалози с по-естествен, мощен и явен тон. Тук приложението Tone Free се включва с още един значим и потребен режим – режим за шепот, с помощта на който потребителят може да прошепне по време на диалог и въпреки всичко да бъде чут мощно и ясно на другия завършек на линията — за задачата едната слушалка би трябвало да бъде извадена и доближена до устата като микрофон повреме на диалога. Няма значение дали диалогът е в библиотека или в метрото, той ще остане сред само сред двете страни.

Допълнителни функционалности на слушалките са бързо и комфортно зареждане, като за 1 час време за слушане са задоволителни единствено 5 минути зареждане; дълъг живот на батерията; резистентност на пръски и безпроблемно сдвояване с Windows 10.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР