Безжичен рутер от ново поколение, подходящ за нуждите на всеки

...
Безжичен рутер от ново поколение, подходящ за нуждите на всеки
Коментари Харесай

TP-Link представя Archer C5

Безжичен рутер от ново потомство, подобаващ за потребностите на всеки консуматор
TP-Link пуска на българския пазар ново потомство двубандов рутер – Archer C5,  който обезпечава по-голямо покритие и мощност на сигнала и е наличен за всеки бюджет.

Двубaндовата технология обезпечава безжична скорост до 1.2Gbps в двете честотни ленти. 300Mbps в честотната лента от 2.4GHz  и 867Mbps за тази от 5GHz. Това разрешава HD стрийминг без спирания, онлайн игри и други приложения, които изискват натоварен трафик.

Gigabit връзката и четирите външни антени с съвременна технология оферират оптималната продуктивност и оптимално покритие във всеки ъгъл на дома или офиса. Това разрешава на устройствата да се свързват безпроблемно по сред си и да имат достъп до интернет от всяко място.

Archer C5 има вграден USB 2.0 порт с поддръжка за 3G/4G модем, с цел да се подсигурява непрекъсната връзка. Устройството предлага гигабитна съгласуваност посредством 1 WAN порт от 1000Mbps. Има още и 4 LAN  порта от 1000Mbps за трансфер с ултра бързи скорости. Освен всичко това, рутерът има благонадежден антивирус и алтернатива за наставнически надзор. Чрез нея родителите могат да лимитират достъпа на децата до несъответствуващи уеб сайтове или да лимитират времето им в Интернет.


Някои от преимуществата на Archer C5: Gigabit връзки , цялостно покритие и обезпечена непоклатимост. Archer C5 обезпечава цялостно покритие и минимизиране на разстройствата посредством интелигентно позициониране на 4 съвременни антени, които усилват чувствителността на приемане Непрекъсната интернет връзка когато и да е. Archer C5 разполага със отбрани, USB портът поддържа 3G / 4G USB модеми за обезпечаване на интернет връзка, даже и без кабелен интернет. USB порт, за всичко от което имате потребност. Освен поддръжка на USB модем 3G / 4G, Archer C5 разполага с функционалност Media Server, поддръжка Samba (за предпазване на данни) и FTP сървър за сигурен достъп до вашите файлове от всяко място. Родителски надзор , сигурност и напреднали функционалности. Archer C5 предлага в допълнение и функционалността VPN Server (OpenVPN / PPTP), обезпечава по едно и също време до 8 разнообразни Wi-Fi мрежи и може да се оправлява както локално, по този начин и от разстояние. Родителският надзор е елементарен за потребление, конфигуриран по часове и / или терминали. Ширината на лентата на устройството също може да бъде приоритизирана, тъй че връзките да са постоянни и надеждни. Много положително съответствие качество цена 3-годишна гаранция и безвъзмездна техническа поддръжка

  “Тази година лансираме Archer C5, повсеместен, постоянен и бърз двубандов маршрутизатор на TP-Link за непрекъснати връзки, предопределен за другите видове консуматори. Устройството е уместно както за прилагане в домашни условия, по този начин и за корпоративни цели. Archer C5 има общоприети функционалности, които са доста потребни както за домашни интензивности, по този начин и за компании и предприятия, които имат няколко офиса и държат на взаимосвързаност. Този модел рутер е комфортен за снабдители на интернет услуги, които желаят персонализирани и профилирани функционалности с елементарно дистанционно управление или за по едно и също време даване на голям брой услуги. ”, сподели Анна Чакърова Business Developement Manager в TP-Link България.
Archer C5 е разполагаем в партньорската мрежа на цени от 103.90 лева с Данък добавена стойност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР