Безгрижният и охолен живот вече е само блед спомен за

...
Безгрижният и охолен живот вече е само блед спомен за
Коментари Харесай

Охолният живот остана блед спомен за Теди Велинова

Безгрижният и разточителен живот към този момент е единствено бледен спомен за Теди Велинова, оповестява Галерия.

Три месеца откакто лекар Енчев разгласи, че двамата към този момент не са семейство, на някогашната моделка й се постанова да си напомни по какъв начин се изкарват пари. Макар, че след раздялата пластичният хирург уверяваше, че няма да лиши от нищо някогашната си жена, с цел да отглежда умерено децата им, се оказва, че това не е напълно по този начин.

Преди дни Велинова е видяна пред учебното заведение на децата, само че не с бляскав джип, с какъвто се движеше до преди няколко месеца, а с лека кола "Миникупър ". Автомобилите от тази марка никога не са нискокачествени или евтини, само че несъмнено не могат да се мерят с мощните возила, които Теди караше до момента в който беше с Енчев.

Малко преди да се разделят през май тази година, хирургът й подари неповторим джип Мерцедес G за 200 бона. Колата бе за рождения й ден, в бяло, по нейно категорично предпочитание.

Освен промяната на автомобила, в живота й е настъпила и друга смяна.

Преди повече от осем гоини Теди Велинова постави завършек на кариерата си, с цел да се отдаде на лекар Енчев и фамилията им.

Преди това тя постоянно се разхождаше по котешката пътека, дефилираше постоянно по изрязано долни дрехи и се снимаше за най-различни марки. След като през 2011 обаче завъртя главата на пластичния хирург, Теди реши да става сериозна дама и стартира да отхвърля предизвикателните фотосесии. Днес обаче не може да си разреши този разкош.

От юли моделката употребява интензивно профила си в Инстаграм, с цел да печели пари от реклама. В съвсем всяка своя обява Теди хвали най-малко по един артикул, за което, несъмнено, взема пари.

Велинова не е претенциозна към продуктите - популяризира бански костюми, планинска екипировка, корсети за оформяне на талията. Станала е даже рекламно лице на прочут столичен фитнес и старателно се снима по какъв начин тренира. Освен това някогашната на лекар Енчев е вкарала и децата си в света на инфлуенсърите.

Само преди дни посредством фотография на сина и щерка си тя популяризира детската линия на марката H&M, които са известни като невисок клас облекла.

Независимо от не изключително забележителното си състояние, Теди не си разрешава да каже и думичка против някогашния си мъж, което значи, че въпреки всичко разчита и на неговото финансово рамо. След раздялата им Велинова е останала да живее с децата в фамилната къща в Симеоново.

Освен това той й давал солидна прехрана и се грижел на децата да не им липсва нищо. Двамата с хирурга изглеждаха като съвършеното семейство и никой не предполагаше, че след осем години дружно и две деца ще се разделят.

Официално станаха двойка през 2011 година, две години по-късно се сгодиха и скоро по-късно се появи синът им Филип. През 2017 се появи и София.

Преди да се залюби с най-хубавия другар на плеймейтките, Велинова имаше връзка с неговия сътрудник Румен Бояджиев, за който даже беше сгодена. Така че в този момент може би е ред на еластичен хирург номер 3.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР