Безграничната амбиция на Делян Пеевски може да доведе до това

...
Безграничната амбиция на Делян Пеевски може да доведе до това
Коментари Харесай

Костадинов: Безграничната амбиция на Делян Пеевски може да доведе до това да има втора партия

Безграничната упоритост на Делян Пеевски може да докара до това да има втора партия, която да се опита да бъде нещо като " достоверно Движение за права и свободи ", сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в студиото на " Здравей, България ".

Костадинов отговори негативно на въпрос дали " Възраждане " биха могли да работят с едно от двете депесета. Няма положително и неприятно Движение за права и свободи, сподели той.

Този скандал занапред ще се разгаря, добави водачът на " Възраждане " и удостовери, че е чул, че част от депутатите на Движение за права и свободи са разказали в коридорите на Народното събрание, че са били заплашвани от ръководителя на партията Делян Пеевски с прокуратурата и Националната организация по приходите, в случай че не гласоподават както им бъде казано.

" Тук приказваме за признания на депутати. В момента виждаме протест в Движение за права и свободи. Искам да прикани тези смели хора, които не се поддават на закани и на рекет от страна Пеевски, да излязат и да заявят ясно какво се случило през вчерашния ден и какво се случва през последните седмици и месеци в тази партия ”, сподели още той.

Според Костадинов, хората, които са основали тази партия, считат, че тяхната партия сега е обект на рейдърство – когато една компания се завладява от вътрешната страна с офанзива на борсата.

Костадин Костадинов сподели, че опцията трети мандат е действителна, само че мъчно осъществима. Въпросът е на кого ще избра президентът да даде третия мандат, добави той.

Костадинов още веднъж повтори, че " Възраждане " е най-голямата опозиционна политическа мощ, която в никакъв случай не е взела участие в ръководството и е монолитна и поредна.

Разговори с останалите партии в Народното събрание може да има, само че единствено въз основата на нашата стратегия и цели, добави водачът на " Възраждане ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР