Бездомното куче, което цял ден стоя пред парламента в деня

...
Бездомното куче, което цял ден стоя пред парламента в деня
Коментари Харесай

След дни на издирване: 241-вият депутат вече си има дом и се казва Фернанда

Бездомното куче, което през целия ден заставам пред Народното събрание в деня на първото съвещание на 48-ото Народно заседание, към този момент си има собственик и име - Фернанда. Десетки издирваха животното из София, откакто държанието му провокира голям интерес в обществените мрежи.

След близо осем часа на стража пред Народното събрание на 19 ноември, безименната героиня, която посрещаше, изпращаше, подремваше, позираше на аления килим, не изпускаше и присъединяване в изявленията, бе открита в столичния квартал " Малинова котловина ".

Оказа се, че звездата в обществените мрежи, номинирана за " 241 народен представител и ръководител на Народно събрание ", с цел да освободи от мъчителния избор на народните представители, е от женски пол. През април тя е била канстрирана, обезпаразитена и имунизирана. 

Вчера е открита пред блок 27 и прибрана от Петър Илиев, който е решил да я задържи.



Кучето към този момент си има и име - Фернанда, обещано й е от новия й собственик.

" Запознайте се с Фернанда, това куче беше уплашено, гладно и бито, аз съм си добър човек и постоянно съм желал куче, само че през днешния ден Господ ми изпрати нея, запознайте се с нея, мога да споделя, че на следващия ден отиваме на ветеринар ", написа Петър Илиев във фейсбук и разгласява нейни фотоси.

Оказа се обаче, че различен човек претендира за бездомното куче, което докара до нов пост, в който Петър Илиев оповестява, че го е поканил на място и кучето единствено да избере стопанина си.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР