Бездомната пееща рускиня, която се прочу по цял свят благодарение

...
Бездомната пееща рускиня, която се прочу по цял свят благодарение
Коментари Харесай

Огромно щастие сполетя бездомната рускиня, която омагьоса САЩ с гласа си

Бездомната пееща рускиня, която се прочу по целия свят с помощта на клипче в интернет, може да подписа контракт със звукозаписно студио, оповестява TMZ.

В края на септември в туитър акаунта на полицията от Лос Анджелис се появи видео от метрото, на което бездомна жена извършва песен от операта на Джакомо Пучини „ Джани Скики”. Клипчето бързо стартира да набира известност и към този момент има близо милион гледания.



По данни на Los Angeles Times, бездомната певица се споделя Емили Замурка и е на 52 години. Жената идва в Щатите при започване на 90-те години на предишния век.

Рускинята твърди, че се е научила да пее, имитирайки оперните певици от телевизионните стратегии.

Замурка споделя, че в началото е живеела в Мисури. Там работела в дом за остарели хора и в заведения за хранене. След това се преместила в щата Вашингтон и почнала да дава уроци по пиано в една черква.



Много скоро обаче, поради здравословни проблеми и финансови компликации, тя се озовала на улицата. Оттогава спи където откри и живее от обществени помощи в размер на 400 $ месечно.

Когато служителите на реда почнали да я снимат в метрото, Емили се изплашила и ги помолила да спрат. След това поискала видеото да не се популяризира, само че чиновниците на реда не я послушали и то бързо завладя мрежата.

Съвсем скоро по-късно певицата получава и първото си предложение за работа – откакто членът на градския съвет на Лос Анджелис Джо Бускайно чува италианското й оперно соло, я кани да пее на откриването на фестивала на италианското завещание "Малката Италия ".


Не е изключено рускинята да получи и друго апетитно предложение – контракт за запис на песни или цялостен албум. По данни на TMZ, известният композитор и продуцент Джоел Даймънд, номиниран два пъти за влиятелната премия „ Грами”, има намерение да й предложи да подписа договор с лейбъла Silver Blue Records, който е негова благосъстоятелност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР