Бездимната алтернатива на цигарите вече се ползва от над 7

...
Бездимната алтернатива на цигарите вече се ползва от над 7
Коментари Харесай

Philip Morris лансира глобална инициатива за Бъдеще без дим

Бездимната опция на цигарите към този момент се употребява от над 7 милиона изцяло минали на нея пълнолетни някогашни пушачи в 47 страни по света, съобщи основният изпълнителен шеф на Philip Morris International Андре Каланцопулос по време на среща с медиите в границите на софтуерния конгрес Webit 2019.



"Противно на общото мнение, никотинът не съставлява подбуда за развиване на болесттите, свързани с пушенето. Проблемът се крие в някои от токсините, които се съдържат в дима и които се образуват при горене на тютюна. Това е повода артикул, при който горенето е отстранено, да има капацитета да докара до усъвършенстване на публичното здраве ", сподели още Каланцопулос.



По думите му идната огромна стъпка за компанията е да убеди оставащите 1.1 милиард пълнолетни пушачи, че за тях има по-добър избор от това да продължат да пушат. Технологиите и науката през днешния ден дават опция за действително усъвършенстване в региона на публичното здраве, само че това постанова огромна смяна в метода, по който възприемаме тематиките, свързани с тютюн и никотин, счита той.



PMI стартира световна самодейност, наречена #UnsmokeYourWorld (UYW), която има за цел да започва спор и да увеличи информираността за по-добрите други възможности, които са разполагаем благодарение на науката и нововъведенията.


"Надявам се, че регулаторите по целия свят, дружно с Неправителствени организации, организациите за запазване на публичното здраве и други, ще стартират да основават правила, които да допринесат за положителна смяна в полза на хората, които пушат, на околните им и на публичното здраве като цяло. Бездимните артикули имат голям капацитет за публичното здраве. Важно е този капацитет да бъде потвърден посредством съществени научни проучвания и пълнолетните пушачи да получат точна информация, която да им даде вярната причина да се откажат от цигарите вечно “, сподели още Каланцопулос.



Христос Харпантидис, Управляващ шеф на PMI за Югоизточна Европа, разяснява огромната промяна, през която компанията минава. Той даде образец с гръцкия клон на Филип Морис, Папастратос, който спря да създава цигари след 88 години.

"Сега компанията се смята за „ 90 годишен стартъп “, съобщи Харпантидис и показа, че хората вътре и отвън компанията одобряват и поддържат задачата за бъдеще без пушек.



Генералният управител на Филип Морис България показа, че ползвателите на IQOS в България са повече от 150 000. Той разкри информация и за бъдещите капиталови планове на компанията в България. PMI възнамерява тази година да открие нов център за обслужване на клиенти в партньорство с доставчика на услуги Консентрикс. Центърът ще подкрепя обслужването на нашите клиенти в Европейски Съюз и растежа на бизнеса ни в района. Стартирането на центъра за обслужване на клиенти в България се възнамерява за третото тримесечие на 2019 година и в началото ще обслужва клиентите у нас благодарение на 100 чиновници, като има опция този брой да бъде подсилен в идната една година.



Наскоро Американската организация по храни и медикаменти (FDA) разреши на Philip Morris International да продава системата за нагряване на тютюн IQOS в Съединени американски щати. Това основно решение е разследване от обстойна и сериозна оценка на заявката на компанията за позволение за продажба на ново тютюнево произведение, траяла две години. PMI е внесла за разглеждане обстойна научна документи в поддръжка на своето заявление за позволение за продажба, редом с подаденото заявление IQOS да бъде категоризиран като тютюнев артикул с модифициран риск, което към момента се преглежда от организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР