Безделник си купи двулитрова бутилка вино и седна да се

...
Безделник си купи двулитрова бутилка вино и седна да се
Коментари Харесай

Бургаски безделник седна да пие вино в Борисовата градинка, удари майка пред очите на сина й и...

Безделник си купи двулитрова бутилка вино и седна да се напива край детския ъгъл в Борисовата градинка в центъра на Бургас и удари майка пред очите на 5-годишния й наследник. Мъжът, който е незает и неженен е санкциониран за експанзията си с 1500 лв. с решение на Бургаския областен съд.

Един предиобед той се настанил на една от пейките и почнал да пие. През това време майката, чието дете си играело в близост, седнала наоколо до него и почнала да приказва по мобилния си телефон. Тогава мъжът станал, доближил се до нея и при липса на персонален претекст, без каквато и да е причина и без да е провокиран от младата жена й нанесъл удар с пестник в региона на лявото рамо. Силно сюрпризирана и уплашена от случилото се, тя попитала нападателя какво прави. Той, очевидно пийнал, залитащ и миришещ на алкохол й споделил „ Много мощно приказваш майка ти стара”.

В непосредственост имало други родители с деца, които се почнали да крещят към към нападателния мъж, а една от дамите се обадила на 112, с цел да повика полиция. Един от очевидците на случая, който също бил в градинката с детето си и хванал нападателя за ръката и го държал до идването на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Полицаите задържали мъжа и го отвели в постройката на районното ръководство, а по случая било стартирано бързо произвеждане.

Източник: burgasinfo.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР