Без значение с какви проблеми се сблъскват двойките, има един

...
Без значение с какви проблеми се сблъскват двойките, има един
Коментари Харесай

Изпитан начин да се сближите с партньора си

Без значение с какви проблеми се сблъскват двойките, има един доста ефикасен метод, който ще помогне за възстановяване на връзките. Това е доста просто - научете се да слушате колегата си. И освен слушайте, само че ИЗСЛЕДВАЙТЕ!

Внимателното слушане на половинката ви освен доста укрепва и усъвършенства връзките, само че и носи същинска наслада и задоволство. Това не е изненадващо, тъй като когато сме сигурни, че сме забавни и значими за някого, усещаме същинска грижа и топлота.

Въпреки простотата на задачата, по някаква причина не знаем по какъв начин (или не искаме) да се ​​вслушаме един в различен. Именно по тази причина би трябвало да променим нещата и да бъдем по-внимателни в диалозите с колегата. Има няколко значими неща, които ще ви оказват помощ да се сближим с половинката.



Задавайте въпроси и се интересувайте от колегата си

Спомнете си по какъв начин започнаха връзките ви. Постоянно се питахте разнообразни въпроси, изучавахте се един различен, нали? Буквално за всичко: за детството, учебните години, какво обича и ненавижда другият човек... Интересуваше ви всяко малко нещо един за различен. Какво се случи с времето? Изучихте ли обичания човек толкоз задълбочено?

Ние се променяме всеки ден. Растем, развиваме се, научаваме нещо ново, изхвърляме остарялото. И когато спрем да демонстрираме интерес към живота на колегата, губим оня нужен съставен елемент от връзката, на който почива любовта. Съответно връзката с колегата отслабва, а с годините и изцяло се раздира.

Така че най-лесният метод да се свържете с човек е да попитате нещо. Да го попитате за предишното му, за неговите проекти, фантазии, усещания, усеща, работа и всичко останало.

Внимателно анализирайте по какъв начин питате колегата си


Запомнете всичко - до най-малките елементи. Ако сте задали въпрос на някого, който обичате, оставете всички неща настрани и деликатно изслушайте отговора. Не си гледайте телефона, не се занимавайте с други неща. Просто го изслушайте! Така му показвате, че за вас няма нищо по-важно от него. Повярвайте ни, за вашата връзка сходни моменти са просто скъпи.

Езикът на тялото е доста значим при общуването с колегата

Гледайте по какъв начин седите, на къде е обърнато тялото, изражението на лицето, стойката. Всичко това е доста значимо, с цел да може човек да се усеща в сигурност, да се отпусне пред вас.

Важно е също да следите по какъв начин сътрудникът реагира на вас. Относно темпото и тоналността на речта му, езика на тялото, изражението на лицето. Не мислете, че в случай че единствено се преструвате, че го слушате, събеседникът няма да го забележи! Всичко ще му направи усещане. И елементарно може да разберете това от държанието му.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР