Без значение на какъв етап е връзката ви с един ...

Без значение на какъв етап е връзката ви с един

Малки тайни: 10 неща, които жените правят, a мъжете харесват

Без значение на какъв стадий е връзката ви с един мъж, има някои женски дейности, които се харесват доста на мъжете. Мъжете постоянно прикриват някои неща, които им допадат, само че в следващите редове може да видите част от тях.

1. Полагане на главата на гърдите му. В тези мигове, в които сте се гушнали на дивана, гледате нещо обичано по малкия екран или елементарно си говорите.

2. Когато се нуждаете от помощта му. Мъжете обичат да се усещат потребни, да усещат, че са нашите герои, даже в обстановки, в които и ние бихме могли да се оправим с предизвикванията.

3. Когато вършим първата крачка. В любовта следваме някакви разпоредби, които не всеки път са работещи, тъй като всяка обстановка и взаимоотношения са разнообразни. Понякога мъжете не са сигурни в това по какъв начин ще реагираме, в случай че ни пишат първи след среща да вземем за пример или пък въобще наистина ли са привлекли нашето внимание, с цел да работят към нас като цяло.

4. Когато му казвате какъв брой го стойностите. За мъжете това е значимо, изключително в случай че са грижовни. Те също като дамите имат потребност да чуят, че са значими за вас.

5. Кажете му по какъв начин в действителност се чувствате. Още нещо, което мъжете харесват в общуването с дамите е, когато сме ясни в това, което изпитваме. Без значение наистина ли е обвързвано със обстановка с тях или имаме персонални прекарвания в работата, с близки и т. н. Господата не четат мисли и от време на време се налага да приказваме непосредствено, с цел да сме вярно разбрани.

6. Когато се хвалите с него. За вас също ще бъде прелестно, в случай че половинката ви показа пред близки и познати какъв брой се гордее с вас, нали? Без значение наистина ли е за вечерята, която ви е приготвил или нещо друго, за мъжете е прелестно да знаят, че обичаната им се гордее с тях.

7. Когато в действителност го слушате. Дамите знаят по-добре от всеки различен, че слушането не е елементарно пасивна активност. Това е деяние и изисква старания и е значима част от връзката в една любовна връзка. За мъжете също е значимо, когато присъствате в диалога и показвате, че вниквате в това, което ви споделят.

8. Осъществяване на зрителен контакт. В другите стадии от взаимоотношенията за мъжете това значи разнообразни неща, като харесване, любов, че го слушате деликатно, че ви е грижа.

9. Малките изненади с обичаните му лакомства. Да! Мъжете харесват, когато вършиме това за тях.

10. Когато му показвате, че знаете какво харесва/обича и какво не. И това още веднъж може да се приложи в разнообразни обстановки, като да вземем за пример да купите билети за кино за филм, в който взема участие обичан негов артист, да му приготвите обичано ядене, да изберете армаган в желан от него цвят и т. н.

Източник: bulnews.bg