Без значение колко сте добри, страстта обикновено се разпада и

...
Без значение колко сте добри, страстта обикновено се разпада и
Коментари Харесай

8 въпроса, които всеки мъж трябва да си зададе, преди да се ожени

Без значение какъв брой сте положителни, пристрастеността нормално се разпада и на какво тогава ще се основават връзките ви? Помислете, дали момичето има полезности, които са ви близки, или към този момент стартира да демонстрира зъбите си? За да предотвратим всички опасности, предлагаме да отговорим на няколко въпроса, които ще ви оказват помощ да ревизирате съвместимостта си в обич.
Въпрос 1. Как съответствува вашият метод на живот?
Ще може ли да се впишете в живота на другия, като го обогатите качествено? Любовта е обич, само че е мъчно да се разбирате с човек, който в доста връзки се разграничава от вас. Той е месояд, тя е веган; Той обича дейните пътувания, тя е упорита домошарка; Единият е човек на изкуството с добра духовна организация, другият е стоманена дама, която ръководи огромна корпорация и ненавижда празни приказки. Някой в ​​тези връзки ще би трябвало да се приспособи, да се пречупи. Готови ли сте за такива жертви или очаквате, че всичко ще се реши от единствено себе си? По-добре е да мислите за такива неща на брега, преди да се гмурнете в морето. Само по този начин, няма да страдате от разочарования на по-късен стадий.
Въпрос 2. Близки ли са ви нейните ползи?
Всеки в този живот желае да откри сродна душа, с която да показа заниманията си. Помислете, в случай че се интересувате от компанията на вашата жена, може ли да пишете по през целия ден или просто да мълчите за наслаждение? Каква е вашата съгласуемост? Какво ви сплотява, с изключение на интимността и удобствата? Искрата във връзката не е всичко. Може да запълните изчезналите фрагменти със обществени достижения, връзка с другари, да родите дете. Проблемът е, че децата порастват, хубостта избледнява - и какво ще получите в последна сметка? Ще можете ли да почитате някой, който не ви е забавен като персона?
Въпрос 3. От какви средства тя живее, по какъв начин е обвързвана с финансите?
Важен колорит. Съвпадат ли концепциите ви за разходната позиция, по какъв начин виждате функциите си в двойка? Добре е и двамата да са удовлетворени от сюжета „ хляб-домакиня “, само че в случай че не? Ако приятелката ви мечтае да има деца и да се откри вкъщи, а имате потребност от благонадежден бизнес сътрудник, който да реши проблемите си самичък? Или тя е привлечена от мегаполиса, с цел да завладее стадия на модела, да построи кариера, да лети в първа класа и желае да живеете на безшумно насаме място и да пасете крави? Това е сериозна причина да се замислите, дали ще си претеглите полезностите.
Въпрос 4. Била ли е омъжена, има ли деца, мемоари от предишното?
Рядко мъже, попадащи под чара на жена, изпитват потребност да се ровят в „ мръсното долни дрехи “ на своята муза. Защо да унищожавате приказката, когато се вижда идеална съгласуемост? И тогава се появяват изненади под формата на деца от предходен брак, които живеят с бабите си, или десетки мъже, които не престават да й се обаждат. За да избегнете сходни „ дарове “, по-добре е да знаете за всичко авансово. От какъв брой време приятелката ви живее сама, има ли деца, незавършена връзка, щемпел в паспорта си? Всичко може да се случи в живота. Не би трябвало да се хвърляте сляпо на първия човек, който срещнете, в службата по вписванията.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР