Без значение какво се опитват да ни кажат холивудските филми,

...
Без значение какво се опитват да ни кажат холивудските филми,
Коментари Харесай

Ето 3 ползи от бързия и спонтанен секс

Без значение какво се пробват да ни кажат холивудските филми, положителният секс не изисква приглушено осветяване, деликатно подбрана музика или даже дълга любовна игра.
Ако чакате, всичко да стане съвършено, може в никакъв случай да не вършиме секс, написа Psychologies, представен от flagman.bg.
„ Често запитвам клиенти: бихте ли предпочели да вършиме най-малко малко секс или въобще да не го вършиме? Някои хора считат, че всичко би трябвало да е идеално – би трябвало да вземете душ, да сложите чисти чаршафи, да оставите децата на бавачка “, споделя психотерапевтът и сексолог Холи Ричмънд.
Всъщност не е нужно всичко да е съвършено квалифицирано за умопомрачителен секс. Спонтанен, бърз секс в духа на „ Искам те незабавно “ може да бъде даже по-вълнуващ от дългото правене на обич в леглото. „ Той е хубав в своята спонтанност, която вълнува и замайва, а това постоянно липсва на сътрудниците в дълготрайни връзки “, споделя психотерапевтът.
Какви са изгодите от спонтанния секс?

1. Идеален за заети хора
На множеството хора непрекъснато им липсва време, тъй че бързият секс постоянно се трансформира в единствената опция. Холи Ричмънд има вяра, че този вид ще подхожда на доста хора, изключително на родители с дребни деца: „ Трудно е да имаш богат полов живот с постоянни, дълги интервали на правене на обич, когато имаш дете под четири години. “ Но намирането на 5-10 минути, до момента в който спи, е изцяло допустимо.

2. Дава сила
„ Забелязали ли сте прилив на мощ, когато се случи нещо изненадващо и ненадейно? Същото е и със секса – късият, безпланов съкровен контакт може да ви даде доста сила. След това ще се върнете към ежедневните действия с усмивка на лицето си и с мисълта „ Какъв необикновен миг (и постоянно в действителност е просто момент), който е трябвало да преживеем през днешния ден! “, споделя Холи Ричмънд.

3. Кара ви да се чувствате мечтани
Въпреки взаимната обич и привличане, грижите и проблемите, свързани с работата и всекидневието, постоянно пречат да изпитате още веднъж това бясно предпочитание, което в началото ви е привлякло. Когато сътрудниците живеят дружно дълго време, пристрастеността стартира да избледнява, само че спонтанният секс ще ви помогне да я върнете. Отново ще се почувствате нужни и мечтани, както при започване на връзката.

Как бързият секс да се трансформира в табиет?
Следващият път, когато вие и вашият сътрудник си легнете в леглото с включени таблети или имате 10 минути преди да дойдат гостите, или взимате утринния си душ, предложете малко развлечение. „ Можете просто да предложите: „ Да го създадем незабавно, бързо? “ Да прекараме пет минути един с различен? “.
Разбира се, всичко това не значи, че бързият секс би трябвало изцяло да размени дългите любовни игри на свещи, „ изключително като се има поради, че множеството дами се нуждаят от към 20 минути, с цел да реализиран оргазъм по време на секс с сътрудник “, припомня сексологът.
Да, при бърз секс дамата не съумява да реализира оргазъм всякога.
„ Но от време на време това не е единствената цел “, прибавя специалистът. — Имате ли потребност да почувствате непосредственост с колегата си или да изпитате оргазъм? Обикновено желаеме и двете, само че вие можете да изпитате оргазъм сами. Това, за което в действителност жадуваме, е фамилиарност, чувство за оригиналност, вълнуващо премеждие и бързият, импровизиран секс може да ни даде това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР