Без значение какъв е сезонът, и мъже, и жени, и

...
Без значение какъв е сезонът, и мъже, и жени, и
Коментари Харесай

Как да изберем мъжки суитшърт?

Без значение какъв е сезонът, и мъже, и дами, и дребни, и огромни, обожават една дреха в техния дрешник и не биха се разделили за нищо на света с нея. Замислихте ли се към този момент коя е Вашата обичана дреха? Е, може би по-голямата част от участващите в сходно изследване биха дали отговор еднопосочно – суитшърт! Това несъмнено е една от най-мултифункционалните ни облекла, която може да сгрее тялото ни през дългите летни нощи и по този начин да ни защищити от нашествието на някое друго насекомо, или пък през зимата, когато можем да облечем някоя друга тениска или блуза с дълъг ръкав под него и да се усещаме удобно в нашия температурен оптимум. През преходните сезони придобива главозамайваща функционалност на всевъзможен вид облекло – връхна дреха, блуза и каквото Ви пристигна на разум.

Както всяка друга дреха, по този начин и суитшъртът има някои избрани характерности, на които би трябвало да обърнем изключително внимание, когато го купуваме. Това е значимо, с цел да може той да ни бъде по размер и да пасва съвършено както на нашето телосложение, по този начин и на останалата част от дрешника ни. Тук приказваме освен за цвета, само че и за дължината му, подобаващия размер, дължината на ръкавите, ширината на деколтето и, несъмнено, съществуването или отсъствието на качулка.
Дължина на суитшърта
Това е детайлът, с помощта на който ние можем да създадем оптическа заблуда за растежа ни. Перфектната дължина е доникъде на таза или на няколко сантиметра от талията на панталона или дънките ни. Така тялото ни ще има естествени пропорции. Ако суитшърта е по-дълъг, това ще направи долните ни крака оптически по-къси, с което ще се понижи и растежа ни. Това може да е дейно при по-високи хора, само че не трябва да прекалявате. Не бива да бъде и прекомерно пай, изключително за хора с някой различен непотребен кг в региона на корема.
Подходящ размер
Размерът е значим, защото той ни обезпечава освен естествената визия, само че и нашия персонален комфорт. Никой мъж не обича да се усеща неловко, единствено тъй като би трябвало да наподобява добре или тъй като е решил да направи тъкмо избрана покупка. Перфектният размер за Вашия суитшърт би трябвало да бъде подобен, че нито да наподобява прекомерно обтегнат по Вашето тяло, нито да бъде прекомерно необятен, т.е. той би трябвало свободно да се върти, без да обрисува нито една Ваша извивка на тялото. Така ще бъде непокътнат и температурният оптимум към тялото Ви, което е от особена значимост най-много през студените месеци от годината.
Дължина на ръкавите
Всеки висок човек знае защо приказваме тук! Нашето тяло е съразмерно и колкото сме по-високи, толкоз по-дълги са и нашите крака. И защото нормално всяка една дреха, без значение дали е връхна или не, се създава по общоприети ограничения за средностатистически растеж, хората, които са по-високи, изпитват изключително усложнения с откриването на облекла с съвършена дължина на ръкавите, което от време на време ги принуждава да вземат един или няколко номера по-голямо облекло – бихме го нарекли „ омагьосания ръкавен кръг на високия човек “. Затова Ви предлагаме да изпробвате всяка една дреха, преди да я закупите с оглед точно на този подробност.
Ширина на деколтето и качулка
Деколтето е значимо, колкото и постоянно да го подценяваме, тъй като в случай че то е прекомерно тясно, ще изпитваме особени усложнения с обличането на нашата дреха. Ако е необятно, основава една много „ странна “ визия. Затова би трябвало да намерим салдото в тази обстановка. Според някои почитатели на суитшъртите, най-важният подробност, който ги притегля в този вид дреха, е качулката. Тя ни обезпечава топлота и комфорт, когато внезапно се трансформират метеорологичните условия. Спомнете си какъв брой шапки сте изгубили през живота си, преди да преоткриете тази функционалност, каквато е качулката.

Суитшъртите имат редица характерности, с които би трябвало да се съобразим, когато избираме съвършените за нас. Именно заради тази причина се нуждаем от голямо многообразие, което да ни предложи най-хубавото, и в този момент към този момент можем да го открием в . Така всеки мъж ще се усеща удобно и комфортно през цялата година!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР