Без значение как търсите любовта, вие заслужавате най-добрия партньор. Понякога

...
Без значение как търсите любовта, вие заслужавате най-добрия партньор. Понякога
Коментари Харесай

Какъв тип мъж ви подхожда най-добре? Това определя вашата зодия

Без значение по какъв начин търсите любовта, вие заслужавате най-хубавия сътрудник. Понякога обаче е мъчно да прецените дали имате късмет да създадете съразмерен дует с даден човек. Дори и да не приемате астрологията на съществено, проверете какъв би трябвало да бъде идеалният сътрудник за вас съгласно вашата зодия.

Вероятно сте чели описанието на личната си зодия и сте си помислили „ да, някак написа за мен “. Затова проверете какви черти би трябвало да има вашият фаворит съгласно астролозите, с цел да създадете хармонична двойка.

Овен (21 март – 19 април): Интелектуалец

Овните са упорити, самостоятелни и трезво мислещи хора. Обичат, когато всичко е ясно и разумно, проучват протичащото се към тях. Те не жалят време за размисъл, заради което изключително ще оценят интелектуален сътрудник, който ще прекара часове в диалози за смисъла на живота. За Овните също е значимо да бъдат открити, почтени и уверени.

Телец (20 април-20 май): Човек със мощна воля

Телецът е зодия, която обича да натрупа богатства и да има свои лични удоволствия. В една връзка той е доста предан и чака същото от другия човек. Идеалният сътрудник за дамата Телец би трябвало да бъде самостоятелен, упорит, само че и сантиментален и буен. Това, което я възбужда, е комбинацията от воля и съблазън.

Близнаци (21 май – 20 юни): Истина

Близнаците обичат да пробват нови неща. Те са енергични и любопитни към света, авантюристичен настроени и общителни. Те чакат сътрудникът им да е в крайник с тях, без значение от обстановката. Близнаците правят оценка мъжете, които споделят това, което мислят, без да се тормозят. В същото време те се нуждаят този човек да има възприятие за комизъм.

Рак (21 юни-22 юли): Честен човек

Хората Рак са положителни и чувствителни души, които дават на другия най-хубавото в една връзка. Ето за какво дамите Рак се нуждаят от изцяло почтени мъже, които няма да играят на котка и мишка. Идеалният сътрудник за тях също би трябвало да е самостоятелен, тъй като Раците не обичат някой да им досажда.

Лъв (23 юли – 22 август): Съблазнителен мъж

Лъвът обича да притегля вниманието на другите и да се любува на разкош, тъй че той се нуждае от сътрудник, който е пряк и знае какво желае и по какъв начин да го получи. Жената Лъв ще се зарадва на мъж, който е великодушен и владее изкуството на флирта.

Дева (23 август-22 септември): Оазис на мира

Девата е една от най-загадъчните зодии. Те не се демонстрират на другите, внимателно канят нови хора в живота си. Поради тази причина Девата заслужава сътрудник, който да бъде толерантен. Чудесно е, в случай че е някой, който е крепко стъпил на земята, спокоен, балансиран и подкрепящ човек.

Везни (23 септември-22 октомври): Лоялен

Везните са рационални, упорити и стимулирани да реализират определената цел. Те заобикалят споровете и обичат живота да е уравновесен. Идеалният мъж за Везни би трябвало да бъде предан и еластичен, кадърен да прави взаимни отстъпки. Везните имат потребност от предан сътрудник, който има съществени планове и няма да пази секрети от нея.

Скорпион (23 октомври-21 ноември): Страстен

Скорпионите са мистериозни, полови и доста интензивни зодии. Когато обичат, това е до гибел, очаквайки огън във връзката. Партньорът на жена Скорпион би трябвало да има сходна пристрастеност, с цел да бъде в крайник с нейните потребности. Тя също ще оцени толерантен и занимателен мъж. Само с подобен Скорпион ще сътвори дълбока връзка.

Стрелец (22 ноември-21 декември): Любов към живота

Стрелецът е зодия самостоятелна, смела, с възприятие за комизъм. Тя е авантюристичен настроена, обича да пробва нови неща, само че от време на време може да бъде напряко безразсъдна. Една жена Стрелец заслужава мъж със ужасно възприятие за комизъм, деен, обичащ живота мъж, който няма да се застоява на дивана. Също толкоз значимо е партньорката да е чувствена и да работи върху въображението си.

Козирог (22 декември-19 януари): Труден служащ

Козирозите са умни, търпеливи и подредени хора, от време на време даже прекомерно педантични. Жените от тази зодия имат потребност от мъж, който няма да бъде толкоз сериозен като тях. Идеалният мъж за тях би трябвало да е работлив, да дава чувство за сигурност във връзката и да внася повече позитивна сила.

Водолей (20 януари – 18 февруари): Очарователен

Водолеите са почтени, самостоятелни, недоверчиви и доста изобретателни. В спалнята те са нежни, буйни, само че в тях няма доста романтика. Те се нуждаят от малко повече време, с цел да се доверят на другия човек. Идеалният сътрудник за дамата Водолей би трябвало да е любопитен, разговорлив, само че и обаятелен и буен.

Риби (19 февруари-20 март): Емпатичен мъж

Рибите са доста прочувствени, съчувствени и отзивчиви. За тях общуването с други хора е естествено като дишането. Ранени, те държат завист дълго време. Те се нуждаят от импровизиран и разговорлив сътрудник, само че и съпричастен, грижлив и сантиментален.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР