Без значение дали страдате от наднормено тегло, имате болки в

...
Без значение дали страдате от наднормено тегло, имате болки в
Коментари Харесай

Психосоматика и болести – ето как да се отървете от наднормено тегло, косопад и болки в стомаха

Без значение дали страдате от наднормено тегло, имате болки в коленете или ви изтезава косопад, отговорни са страстите, които изпитвате или прикривате

Емоциите, които изпитваме, директно се отразяват на нашето здраве.

За ранния косопад са отговорни хормоните. Но и те, като всичко останало, зависят от страстите, които изпитваме. Както и от тези усеща и чувства, които се опитваме да пренебрегваме.

ЗЪБИ

От зъбобол страдат нерешителните хора, които не могат да вземат решения и да поемат отговорност. Другите вземат решение вместо вас, а вие се страхувате, не умеете да природа. В взаимозависимост от вътрешните спорове върху тях могат да се отразяват следните проблеми.

Напукани устни – индивидът е разкъсван от противоположни усеща.

Хапене на устните – самонаказание за проявена страст.

Херпес – същото като прехапването на устните, само че в по-сериозна форма.

НАДНОРМЕНО ТЕГЛО

Преразгледайте вътрешния си свят. Често тялото задържа непотребното, с цел да се отбрани от външни въздействия. Човекът е прекомерно безсилен пред социума, пред живота. Този проблем приказва за подтиснат блян да бъде реализирано мечтаното. Хората с наднормено тегло постоянно претърпяват унижения, подигравки и оскърбления по собствен адрес.

КОЛЕНЕ

Проблемите в тази област приказват за спорове с житейските правила, поражение на идеалите . А може би желаете нещо, което опонира на вашите морални устои. Болките в коленете пречат да се движите напред.

СТОМАХ

Гастритът постоянно поражда на почвата на паники и нервни пренапрежения. Проблемите със стомаха приказват, че се намирате в потиснато положение, в живота не ви доближава сигурност и даже усещате безнадеждност и неизбежност. Язвата на стомаха значи боязън и незащитеност. Появява се и поради потискано неспокойствие.

КОСИ

Проблеми с косите ( ранно оплешивяване , косопад, безжизнени коси) са знак за стрес, беззащитност и обезсърчение. Косите, изключително при дамите, са знак на виталната сила. Проблеми могат да зародят, в случай че индивидът живее в непрекъснато напрежение и боязън. А е нужно просто да бъде себе си, да има вяра в силите си и в помощта свише. Понякога проблеми скосите могат да зародят като отговор на огромното его, гордостта и несъзнателната засегнатост към Бога.

ШИЯ

Шията съединява разсъдъка (главата) с възприятията (тялото). Проблемите с врата приказват, че не всичко е наред в връзките с вас самите. На метафизично равнище това би трябвало д а се схваща като мост сред духовното и материалното. Болестите в региона на шията са симптом за липса на еластичност: човек се опасява да се обърне, с цел да чуе истината, пренебрегва обстановката, вместо да си обясни нещата. Можете при проблем да опитате да кимнете утвърдително или негативно да завъртите глава. Това ще покаже къде са проблемите за вас да кажете „ Да “ или „ Не “.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР