Без значение дали нанасяме небрежно безцветен гланц или очертаваме контур

...
Без значение дали нанасяме небрежно безцветен гланц или очертаваме контур
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Спиралата е новото червило!?

Без значение дали нанасяме повърхностно прозрачен емайл или обрисуваме силует с мрачен молив, грижата за устните ни е неделима част от ежедневния ни разкрасителен обред.

...Е, да, сигурно не приказваме за последните няколко седмици. Носенето на маски се отрази върху ежедневните ни привички, както и козметичните артикули, които използваме. И макар че в този момент носенето им на открити публични места не е наложително, постоянно би трябвало да имаме по една в дамската си чанта, когато ни се постанова да минем през хипермаркета, аптеката или градския превоз.

Как да победиш новия зложелател на твоята кожа - акнето при носене на маска >>>

Скъпо слънчево момиче, това, че половината ти лице е закрито, по никакъв метод не би трябвало да се отразява върху увереността ти. Погледни на обстановката от различен ъгъл - откакто половината ти лице не се вижда, значи е време да се погрижиш за другата половина!

"Очите са прозорец към душата на индивида ", споделят. Съветваме те да им обърнеш особено внимание и да експериментираш с нови и смели визии този сезон.

В този ред на мисли, през днешния ден ти предлагаме няколко специфични находки от Emag, които ще ти оказват помощ да изглеждаш безупречно, даже когато се наложи да носиш маска. Разгледай комплектите със спирали в нашата изложба.

Добрите вести не свършват дотук - можеш да поръчаш някои от тях с огромно понижение!
EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА) 6 фотоси  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР