Без значение дали го осъзнавате или не, но сами може

...
Без значение дали го осъзнавате или не, но сами може
Коментари Харесай

Незабавно отървете дома си от тези 9 неща

Без значение дали го осъзнавате или не, само че сами може да направи по този начин, че домът ви да се трансформира в неприятно, неугледно и грозно място

Всеки желае да има комфортен, спретнат, хубав и първокласен дом. Да, само че не всеки може да го реализира елементарно. Без значение дали го осъзнавате или не, само че сами може да направи по този начин, че домът ви да се трансформира в неприятно, неугледно и грозно място.

Причината се крие в девет неща, които може да имате в дома си и въобще да не осъзнавате какви бели вършат те.

Преди да ви разрием кои тъкмо са тези неща би трябвало да уточним, че даже и съгласно Фън Шуй, в случай че се отървете от тях, или най-малко ги пооправите, ще увеличите жизнеността в дома си и единствено хубави неща ще стартират да ви се случват.

Ето ги и тях:

Неподготвено легло

Сега може и да се сетите за мрънкането на майка ви, че като дете не сте си оправяли леглото, само че „ мама постоянно е права ”. Според интериорни специалисти едно неоправено легло прави неприятно общо усещане – както за вас самите, по този начин и за хората, които може да видят спалнята ви. Ако спалнята ви е оправена това ще сътвори чувство за уют и предпочитание за пълностоен релакс. Това може да ви накара да помислите за съвета на майка ви, само че едно незатворено легло може да смъкна цяла стая.

Бъркотия

Бъркотията е нещо, което може да се види във всеки ъгъл на дома ни, само че също по този начин е виновност на всички жители на къщата. Ако имате прекомерно доста неща, то или ги подредете или се отървете от тях, тъй като по този начин домът ви ще наподобява негостолюбив и безреден, което от своя страна може да ви напрегне ненужно.

Флуоресцентна крушка/лампа

Може и да не сте се замисляли какви крушки употребявате, само че това би трябвало да се промени. Затова, в случай че вкъщи се осветлявате с флуоресцентна крушка или лампа, то незабавно се отървете от нея. Причината е, че този вид светлина напряга зрението и води до тревога по тази причина заложете на по-меки светлини, които пък от своя страна ще създадат по този начин, че дома ви да наподобява попривлекателен.

Вертикални щори

Всички интериорни специалисти и познавачи по Фън Шуй споделя едно огромно НЕ на отвесните щори. По думите им те основават чувство за грижи, офис, болница или други неособено приятни институции, което от своя страна неумишлено води до тревога и натегнатост. Спокойно може да заложите на добре изпитаните завеси, които придават уют и топлота на всяка стая.

Кабели

Несъмнена част от модерното време, в което живеем е, че всичко е цифрово, електронизирано и кабели, доста кабели. Те идват от вашия тв приемник, интернет, кабелна, зарядни и какво ли още не. Да си признаем стърчащите кабели или тези, които са намотани като кълбо в някои ъгъл въобще не са приятна панорама. Затова се пробвайте да ги скриете я под первазите, я зад мебелите. 

Мръсни прозорци

Всеки дом има прозорци, само че по кое време за финален път сте почиствали вашите? Нещо толкоз маловажно на пръв взор като чистите прозорци могат тотално да трансформират чувството и визията на всяка стая от вкъщи ни. Пробвайте и сами ще се уверите. Да не приказваме, че колкото повече слънчева светлина влиза в един дом, толкоз по-ведър, благополучен и привлекателен наподобява той.

Вази

Ако обичате да получавате цветя или постоянно да имате букет вкъщи си, то безспорно би трябвало да имате и вази. Но доста внимавайте в избора им. Те би трябвало да са съобразени с цялостното обзавеждане на дома ви другояче може да се получи много нежелателен „ кич ” резултат.

Абажури

Вече съвсем никой не употребява абажури. Ако се осветлявате с този вид осветителни тела, то изхвърлете ги, изключително, в случай че са хартиени. Причината е, че те елементарно задържат доста прахуляк, а да не приказваме,че и светлината от тях не е по никакъв начин приятна, а към този момент ви обяснихме на какво осветяване (не)трябва да заложите.

Рамки

Ако имате плакати на стената си, то незабавно инвестирайте в рамки. Те са страхотна концепция за украса на мода. А всички знаем, че в рамки се държат ннай-любимите фотоси, които крият в себе си приятни мемоари. И да си признаем – няма нищо по-хубаво от това да виждаш в фотоси какъв брой щастливи моменти сме изживели. И въпреки всичко внимавайте – подберете рамките съгласно стила на дома ви другояче отново може да се стигне до непотребен кич. / jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР