Без затворниците Вагнер няма да постигне успехи.Това обяви най-популярният руски

...
Без затворниците Вагнер няма да постигне успехи.Това обяви най-популярният руски
Коментари Харесай

Руски военен блогър: Без затворниците Вагнер няма да постигне успехи

Без пандизчиите " Вагнер " няма да реализира триумфи.

Това разгласи най-популярният съветски боен блогър и някогашен водач на сепаратистите в ДНР Игор Гиркин, откакто по-рано денем шефът на частната военна компания Евгений Пригожин разгласи завършек на " затворническата стратегия ".

" Що се отнася до изказването на Е. Пригожин за прекратяването на активизирането на пандизчии в ЧВК " Вагнер ": Вярвам, че прекратяването на наемането е " команда от горната страна ". И (след известно време) съществено ще влияе над качествата на " Вагнер " сполучливо да щурмува позиция след позиция, както прави в този момент в Бахмут. Просто поради неналичието на запаси за подмяна на огромните загуби измежду пехотата. Въздържам се от коментар по отношение на целесъобразността и коректността на сходно решение - възпирам се както от " нож с две остриета ". 

Гиркин акцентира, че съветската войска няма по какъв начин да победи, в случай че не се въдвори естествен ред и дисциплинираност в редиците й. 

" При настоящата войска (съдейки по множеството видеа от мобилизираните към президента) - всичко остава в същото " удивително " положение (от позиция на снабдяването, въоръжаването, обезпечаването на обикновени потребности и униформи и други) и показва същите признаци на разложение като нашите медии и " ура-командири ", когато разискват проблемите на Въоръжените сили на Украйна ". 

Girkin believes that with Wagner terminating recruitment, its days are basically numbered. But given the state of the Russian armed forces, there will be no one to replace the death battalions who were the only ones to achieve any success in recent months.
— Dmitri (@wartranslated)

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР