Без вас Украйна щеше да бъде сама, заяви украинският президент

...
Без вас Украйна щеше да бъде сама, заяви украинският президент
Коментари Харесай

Зеленски към ЕС: Без вас Украйна щеше да остане сама

Без вас Украйна щеше да бъде сама, съобщи украинският президент Володимир Зеленски в послание към Европейския парламент.

Борим се за оцеляване и сме доста решени, също колкото желаеме да бъдем равноправна част от Европа, добави той. Зеленски изрази очакване да се разиска вчерашната поръчка на Украйна за започване на присъединителни договаряния с Европейски Съюз.

За някои от нас през днешния ден е последният ден. Искаме децата ни да бъдат живи и мисля, че е заслужено. Само през вчерашния ден в Украйна бяха убити 16 деца. Каква военна опасност са децата?, попита той.

Много се веселя да усетя настроението в Екологичен потенциал - през днешния ден сме обединени. Не знаех, че това трябваше да бъде цената на европейското единение. Много е висока, хиляди починаха. Две революции и една война.

Ще победим всеки и се веселя, че освен го споделям, а можете да го видите. Показахме, че в същността си сме като вас. Покажете, че сте европейци и че няма да ни изоставите. Тогава светлината ще победи мрака, прикани Зеленски.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР