Без статутМакедонският културен клуб в Благоевград получи отказ за регистрация.Агенцията

...
Без статутМакедонският културен клуб в Благоевград получи отказ за регистрация.Агенцията
Коментари Харесай

Македонският клуб в Благоевград с отказ за регистрация

Без статут
Македонският културен клуб в Благоевград получи отвод за регистрация.

Агенцията по вписванията е отказала да даде статут на клуба, носещ името на “Никола Вапцаров ” с претекстовете, че той е противоконституционен, а сдружението не може да се занимава с политическа активност.

“Получихме решение за отвод на 10 февруари, което значи, че нашето съдружие получава отвод за легитимност и е отвън закона ”, се споделя в известието на клуба, публикувано до медиите. Те са безапелационни, че ще апелират пред съда, тъй като това било безпринципно решение.

На 4 февруари пък четирима счупиха витрината на клуба. По-късно задържаха за денонощие Людмила Костадинова, която бе кандадат за кмет и претендент за народен представител от “Българска Социалдемокрация - Евролевица ”, както и двама общински служители - Станислав Илиев, Николай Илиев. Людмила Костадинова призна, че тя е счупила витрината от яд, а не като вандалски акт, тъй като счита, че РСМакедония е унижила страната ни. Обвинения по отношение на тях нямаше, вредите - витрината бе заплатена, а парите бяха събрани от футболните почитатели в Благоевград и Перник.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР