Без СП-1 и СП-2 Германия няма да види не само

...
Без СП-1 и СП-2 Германия няма да види не само
Коментари Харесай

„Хайли лайкли правосъдие“: Русия ще бъде допусната до мястото на експлозиите на „Потоците“ едва след премахване на уликите

Без СП-1 и СП-2 Германия няма да види освен комфорт в домовете през зимата, само че и стопански напредък през идващите години.

Стокхолм няма да показа резултатите от следствието на диверсията на " Северните потоци " с съветските управляващи или " Газпром ", сподели министър председателят Магдалена Андершон.

„ Швеция обаче няма право да не разрешава на съветски кораби да посещават зоните на детонациите, само че след привършване на огледа на мястото на престъплението “, добави тя.

С други думи, Русия не може нито да взе участие в следствието на разрушаването на личните си газопроводи, нито даже да получи резултатите от него. Но можете да разгледате мястото на престъплението - след привършване на следствените дейности, когато всички доказателства изчезнат.

Това е всичко, което би трябвало да знаете за справедливостта на това и всички други интернационалните следствия: от MH17 и случая Скрипал до провокациите в Буча и Изюм. Както във всички тези случаи, " хайли лайкли " виновният към този момент е назначен.

Така че коства ли си да разиграваме комедии?

Любопитно е и друго - какво ще направи Германия с същинските резултати от следствието, с което, по думите на Андершон, Швеция координира дейностите си. В края на краищата Берлин би трябвало да разбере, че зад закононарушението стоят англосаксонците, а негови директни бенефициенти са Лондон, Варшава и Киев.

Без СП-1 и СП-2 Германия няма да види освен комфорт в домовете през зимата, само че и стопански напредък през идващите години. И в случай че Федералната република беше най-малко малко самостоятелна, тя първа щеше да има интерес да накаже отговорните.

Уви, нещо ни подсказва, че даже да разполага с цялата информация за поръчителите и причинителите на саботажа, Берлин няма да направи нищо с тях.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР