Без Софи Маринова ще се венчават Фики и Гюлджан. Певицата

...
Без Софи Маринова ще се венчават Фики и Гюлджан. Певицата
Коментари Харесай

Софка отказва сватбата на Фики заради Гринго

Без Софи Маринова ще се венчават Фики и Гюлджан. Певицата отхвърли да участва на събитието, макар че се очакваше да бъде част от тържеството, научи HotArena .

Синът на Тони Стораро се венчава на следващия ден, като се очакваше на събитието да пристигна съвсем цялата музикална колегия. Най-близката другарка на фамилията обаче — Софи Маринова, отхвърли да участва. А повода е, че е в меланхолия поради ареста на обичания й Гринго.

О ткакто Гринго е задържан, певицата не дава дума да се издума, да върви да се забавлява, до момента в който мъжът й лежи зад решетките . Обществено притежание е, че Маринова е една от най-близките приятелки на семейството Стораро.

Над 20 години тя е близка другарка на бащата на Фики. Но даже и този факт не е бил задоволителен, с цел да отиде Софка на сватбата на следващия ден.

След като преди месец гаджето й Гринго бе задържан за изнудване на предприемач от Айтос, от който са желали 50 000 лева със закани да убият фамилията му. За това закононарушение законът планува сред 2 и 8 години затвор и санкция от 3 до 5 хиляди лв., написа " Телеграф ".

Софка също по този начин е поискала да бъде конституирана като бранител на обичания си, само че съдът й отхвърли с претекста, че нямат подписан цивилен брак. След като Гринго остана зад решетките, тя безусловно се поболя.

Самият Фики неколкократно молил своята колежка и другарка да размишления, да пристигна най-малко малко на най-важния ден в живота му. Последно, Маринова му дала обещание да намерения над поканата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР