Без сериозни проблеми премина изборната нощ в НДК. От над

...
Без сериозни проблеми премина изборната нощ в НДК. От над
Коментари Харесай

Имаше ли проблем с предаването на протоколите в София

Без съществени проблеми мина изборната нощ в НДК. От над 1700 СИК в столицата протоколи донесоха към 1200 секции. Само 20 минути след края на изборния ден в НДК пристигна първата преносима секция - от столичния квартал „ Красна поляна ”.

„ В Арена „ Армеец ” е много по комфортно, само че всичко върви по вода. Казаха, че ще им носим шанс, тъй като нямахме никаква неточност ”, показа Десислава Атанасова, член на секцията, представена от

Около 22.00 часа идващите бусове станаха надалеч повече. Наложи се да изчакват, тъй като нямаше по какъв начин да влязат всички по едно и също време. Входовете за паркинга бяха разграничени - един за 23-та и един за 25-а районна изборна комисия. За разлика от Арена „ Армеец ” обаче, нямаше обособен излаз и се наложи бусовете отново да минават през входа, което затрудни придвижването.

Оказа се, че и членовете на секционните изборни комисии, които са завършили с изборните бумаги - също би трябвало да преминат през паркинга.

„ Никой не ни споделя от кое място да си хванем маршрутките. В Арена „ Армеец ” имаше табелки. По-лесно беше. Тук  не знаем накъде да вървим. От един час се лутаме ”, възнегодуваха някои членове на СИК.

Други похвалиха основаната организация в НДК. Вътре всяка секционна изборна комисия преминаваше през три стъпки - зона за изчакване, инспекция на данните от флашките в осведомително обслужване и предаване на книжата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР