Без сериозни кадрови проблеми е футболният тим на Хебър преди

...
Без сериозни кадрови проблеми е футболният тим на Хебър преди
Коментари Харесай

Хебър с едно на ум срещу Свобода

Без съществени кадрови проблеми е футболният отбор на Хебър преди утрешното районно дерби против Свобода(Пещера).

В тима на домакините няма осъдени футболисти, а дълго време най-сетне няма и контузени играчи, откакто лазаретът се изпразни в цялостна степен.

При това състояние старши-треньорът Танчо Калпаков ще може да избере най-благоприятен състав, имайки обаче едно на разум за няколкото футболисти с насъбрани 4 жълти картона, които при още едно предизвестие ще „ изгорят ” за мача на сезона против ЦСКА 1948.

Преди да насочат обаче напълно мислите си за гостуването на водача в класирането, хебърци са съсредоточени за домакинския си мач със Свобода, който сигурно няма да е графата „ протоколни ”.

В последната година и половина Хебър и Свобода се срещнаха тъкмо 4 пъти.

На 9-ти октомври’2016, също в мач от десетия кръг, хебърци се постановиха вкъщи с 2:0 след попадения на Спас Милушев и Кристиян Джамов.

През пролетта на идната година в Пещера “зелените ” още веднъж победиха, този път с 4:1. Ангел Лачов и Димитър Стоянов вкараха през първото полувреме, Костадин Харизанов понижи на 1:2 през второто, а до края два пъти се разписа и Цветелин Тонев.

През тази есен двата тима се срещнаха в мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Пазарджик.

Редовното време приключи 2:2, а при дузпите хебърци бяха по-точни и продължиха напред в шампионата.

В последния мач сред двата тима, игран на 8 октомври 2017 година, Хебър победи в Пещера с 2:0.

Головете вкараха Ангел Лачов (12-та минута) и Димитър Мичков (61-ва минута).

Преди този мач Свобода е на десетото място в подреждането с 34 точки.

В същото време Хебър заема втората позиция в класирането с 67 пункта и продължава да диша във врата на водача ЦСКА 1948, като разликата сред двата тима е единствено три точки. Хебърци са и в серия от 14 следващи победи.

Съдийското управление на мач беше поверено на Стоян Арсов с помощници Адриан Ангелов и Янко Запрянов. Четвърти арбитър ще е Георги Андреев, а пратеник на БФС Спас Иванов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР