Без съмнение звездното събитие на месеца, което има и претенциите

...
Без съмнение звездното събитие на месеца, което има и претенциите
Коментари Харесай

Джулката не иска съжаление: Прибра се в България, отдаде се на купони и шотове! Но защо Илиян мълчи?

Без подозрение звездното събитие на месеца, което има и претенциите да се трансформира в звездното събитие на годината, е раздялата на Джулиана Гани и фитнес инфлуенсърът Илиян Найденов. Тя се случи толкоз бързо и изненадващо, че сме уверени, че и на околните на двойката им е мъчно към момента да осъзнаят какво се случва.

Но нещата си се случват, а Джулката, която беше в Кан, към този момент е в България, където се отдаде на шумно празненство с правилни другари, доста алкохол и екзотични танцьори. Или най-малко по този начин наподобяват нещата в сторитата ѝ. Там прочее тя показа и едно видео от присъединяване ѝ във Vip Brother през 2018 година:

Виж още: " Една птичка лястовичка не прави ": Най-големите изцепки на родните випове

Дали Джулката се е отдала на потиснатост, или пък просто напомня на Илиян какво е изгубил, можем единствено да гадаем, само че едно е ясно - и на двамата ще им би трябвало дълго време, с цел да преодолеят раздялата. 

По-рано денем пък моделката благодари на своите почитатели за поддръжката, която ѝ дават в този тежък за нея миг. Но акцентира - не желае и не търси страдание! " Така стоят нещата, за жалост мъжете са такива ", разяснява тя и съобщи, че би трябвало да бъдем положителни, ведри и мощни, тъй като животът продължава. Междувременно показа и известие, което е получила от почитател:

Виж още: Да имаш 320К в TikTok и на се смяташ за прочут? Историята на Мегсън от с. Градина 

Впрочем самият Илиян към този момент резервира безусловно безмълвие по тематиката. Ние обаче сме виждали и други кавги, в които е бил забъркан той, и допускаме, че ще се " завърне " уместно. Истината е, че Илиян разгласява едвам няколко сторита, на които видяхме сина им Давид. Илиян и детето храниха риби над водоем, само че се видя, че с тях има и жена. Така и не стана ясно коя е тя, само че някои медии спекулираха по тематиката.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР