Без съмнение Tesla промени играта за мнозина и е безусловен

...
Без съмнение Tesla промени играта за мнозина и е безусловен
Коментари Харесай

Tesla за $131 хиляди пристигна при собственика си... с различни гуми

Без подозрение Tesla промени играта за мнозина и е категоричен водач на пазара на електрически автомобили. Но продажбата на огромни размери не е единственото, към което би трябвало да се стремят подопечните на Илон Мъск, тъй като качеството е това, което им куца. Поредният образец за това става притежание с помощта на Итън Джозеф. Той чака своята Tesla Model X Plaid, за която е платил $131 190. Поръчката е направена през август 2021 година Той търпеливо изчаква своя ред, само че казусът е, че когато идва, остава извънредно сюрпризиран, неприятно сюрпризиран.

Итън, подвизаващ се в Twitter ката @EZbroni, споделя своя противен първи допир с новия си автомобил, дошъл с разнообразни гуми. Model X Plaid е оборудван с летни предни гуми (255/45R20) Michelin Latitude Sport 3, само че откъм гърба са инсталирани всесезенни (275/45R20) Continental CrossContact LX Sport.

Освен разликата в производителя, сместа и шарката на грайфера, гумите са предопределени за разнообразни сезони, което значи, че ще са с друго сцепление и характерности на ръководство.

Всичко за неволите на Итън четете на новия авто уебсайт CarMarket.bg
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР