Без съмнение можем да я наречем народна лечителка с главно

...
Без съмнение можем да я наречем народна лечителка с главно
Коментари Харесай

Лeчитeлкaтa нa нaрoдa, кoятo oткривa бoлecтитe пo-бързo oт вcякa aпaрaтурa и пo-уcпeшнo oт вceки лeкaр!

Без подозрение можем да я назовем национална лечителка с основно Л. Както и същински човек, който приема заболели и страдащи в дома си, и на никого не е затворил вратата.

Докато не го излекува и прати да си върви със здраве. Тя е Момера Пенчева – позната на доста българи и благославяна от тях. Живее и лекува в Стара Загора като през дома й всекидневно минават десетки хора, търсещи избавление.

Момера е фамозна като жената-скенер, защото вижда и диагностицира болесттите даже по-бързо от самите медици. В доста от случаите хора идват при нея с последна вяра да “види ” заболяването, която лекарите по този начин и не могат да диагностицират.

Неведнъж е поправяла сбъркани диагнози и с помощта на това дава втори късмет за живот на пациентите и техните близки.  Все повече и повече хора се обръщат към нея като измежду тях има и доста известни и богати персони.

Една от тях е актрисата Аня Пенчева, която не стопира да приказва за Момера и да я предлага на най-скъпите си другари, близки и познати.

На Аня лечителката излекувала очите, с които актрисата имаше съществени проблеми.

Най-дългото пътешестване на Момера Пенчева по работа е било до Дубай, където е лекувала арабския шейх Ахмед Мууна и болния му брат Мемед. Научили за божествената й заложба, те персонално уредили пътуването й до тях.

Момера Пенчева простира ръката си над всеки, пристигнал при нея и единствено след минути е подготвена да разкрие болестта му, в случай че има такова. Сеансите й вършат чудеса за лекуването на доста тежки заболявания. А обездвижени хора и такива с проблеми в опорно-двигателния уред “оправя ” за нула време.

Лечителката искрено декларира, че не лекува единствено няколко неща. Това са епилепсията, при която има нарушавания в подкорието на мозъка. Ако подаде сила там, ритъмът може напълно да излезе от строя. Не приема и хора с подложен пейсмейкър, с цел да не се изтощи батерията на апарата при сеанса. Както и бременни дами, поради риска мощната сила да докара до рухването на плода.

Обяснява тези неща ненапразно, с цел да може хората да преценяват и да не бият път до нея на халос.

Момера приема всеки работен ден от 9 часа сутринта, единствено в четвъртък стартира от 14 часа следобяд. Адресът й е град Стара Загора, ул. “Св. Княз Борис ” № 68. Хората оставят по 10 лв. на сеанс, което е съвсем оскъдна сума спрямо това, което ни взимат по лечебните заведения. И даже в доста случаи не ни оказват помощ.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР