Без съмнение можем да отбележим, че бъдещето на сценичните изкуства

...
Без съмнение можем да отбележим, че бъдещето на сценичните изкуства
Коментари Харесай

Още интересни заглавия от магичния свят на изкуството в Marquee TV

Без подозрение можем да отбележим, че бъдещето на театралните изкуства е към този момент цифрово. И това е повече от ужасно, изключително за тези от нас, които в себе си таят пламенна пристрастеност към финото майсторство. Вярваме, че магията на положителното изкуство и просвета, има силата да свързва и сплотява хората, без значение от това къде се намират. Marquee TV, която е част от интерактивната телевизия на Vivacom, съчетава в себе си точно тези две неща – пристрастеност и мощ да сплотява.

И това е по този начин, с помощта на богатата селекция от танци, балет, опера и спектакъл, изискана музика или пък документални филми – от модерни и авангардни до типичен такива. Любителите на изкуството към този момент имат опцията на всички места и когато и да е да гледат с изключение на водещи международни оркестри, оперни и танцови компании, само че и на извънредно наличие от сходни на това на Teatro alla Scala и Teatro Real, и обширни сбирки от Opera Australia и Австралийския балет.

Част от най-предпочитаните заглавия от нас, включват „ Страстта на Адам “, „ Хамлет “ и „ Капулети и Монтеки “. Зрителите могат да предпочетат своя любимец или пък да го трансфорат в подобен, още през този уикенд.

„ Страстта на Адам “ е опера, олицетворена от майстори на забавения каданс, чиито артистични визии се отразяват взаимно и хармонизират един към различен. В рамките на 94 минути, феновете ще станат очевидци на един лиричен образен свят, хвърлящ сянка върху музикалния език на естонския композитор Арво Пярт.

За последователите на театъра, предлагаме „ Хамлет “ . Досещайки се още от заглавието, това е приспособената Шекспирова история, преразказана от композитори, драматурзи и хореографи.

„ Капулети и Монтеки “ е опера с музика на Винченцо Белини. Историята се развива в и към замъка на Капулети във Вeрона през 13 век, a Капулети и Монтеки са политически врагове.

Широката гама от наличие, което могат да гледат фенове от над 100 страни, е единствено част от множеството преимущества, които Marquee TV дава. Благодарение на услугата, последователите на хубавото изкуство към този момент могат да намират още повече нови актьори или осъществявания, за които не са чували до момента. Нещо повече, всичко е толкоз елементарно и комфортно, че даже самите те могат да влязат в ролята на актьори и да основат собствен плейлист с обичани осъществявания или пък да запазят наличие за по-късно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР