Без резултат завърши този първи кръг от преговорите на високо

...
Без резултат завърши този първи кръг от преговорите на високо
Коментари Харесай

Доц. Момчил Дойчев: Война между НАТО и Русия е неизбежна, ако не се намери начин да се спре Путин

Без резултат приключи този първи кръг от договарянията на високо ниво сред външните министри на Украйна и Русия Дмитро Кулеба и Сергей Лавров. Има ли късмет дипломацията до момента в който ракетите поразяват жилищни блокове и лечебни заведения?

" Следващият обект ще е Молдова, а по-късно може да пристигна и България. Това, което прави Русия сега, е закононарушение против човечеството ", това сподели в " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS съпредседателят на Атлантическия съвет доцент Момчил Дойчев.

" Те смятаха, че за два дни ще навлязат в Киев, само че се провалиха. Разбиха се и митовете, че народностите в Украйна имат друго отношение към Русия, те не ги посрещат с цветя, в противен случай ", добави той.

За него войната сред НАТО и Русия е неизбежна, в случай че не се откри метод Путин да бъде спрян.

" Путин води аналогова война, той блъфира като Хитлер през 1938 година. Не споделям, че ще има пълномащабна война, само че може да има стеснен конфликт ", акцентира доцент Дойчев.

Според него българският политически хайлайф не схваща защо става въпрос.

" България нищо не прави за сигурността си. Ние сме като черна дупка в НАТО, не демонстрираме, че сме благонадежден член, както и на Европейски Съюз. Ние сами няма по какъв начин да се защитим. Трябва да желаяме спомагателна помощ от НАТО в доста посоки. Трябва да се спре и проруската и пропутиновска агитация по някои от нашите медии ", безапелационен е той.

Относно договарянията сред Русия и Украйна в Турция доцент Дойчев счита, че те нямат необикновен смисъл от позиция реализиране на резултат.

" Абсурдни са изказванията на Русия, че не е нападнала Украйна и няма да атакува други страни ", уверен е той.

Доц. Момчил Дойчев съобщи, че дейностите на Русия са обединили Европейски Съюз и НАТО, както и целия свят, против Руската федерация, а Китай единствено чака конфликта Съединени американски щати - Русия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР