Без разговори, няма смисъл да продължаваме агонията, а да отиваме

...
Без разговори, няма смисъл да продължаваме агонията, а да отиваме
Коментари Харесай

Борисов: Без разговори, няма смисъл да продължаваме агонията

Без диалози, няма смисъл да продължаваме мъката, а да отиваме на избори. Не желаеме страната да продължи да живее в безпорядък. Тези, които сме били някакви, се дръпваме обратно – специалистите да се излъчат и да преодолеем зимата. Това заявилидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред партийния актив и новоизбраните депутати от партията, представен от БГНЕС.

По негови думи всички партии се държат като в предизборна конюнктура и не престават да дават обещание неща, които знаят, че няма по какъв начин да станат.

„ Защо толкоз настойчиво бягат от диалози по съответни тематики “, попита Борисов, визирайки " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", от чийто представители се чу, че няма да вземат участие в диалозите, водени от Росен Плевнелиев и Соломон Паси.

Лидерът на ГЕРБ се обърна към народните представители от ГЕРБ с предложение да се одобри един закон, който да удължи действието на бюджета. „ Това е единственият излаз и служебното държавно управление, в случай че се отива на избори, да може да се разплати, да компенсира, пенсии и така нататък Вкарвайки нов бюджет, аз занапред ви споделям, че ние ще желаеме 30% нарастване на пенсиите и най-малко по 30% нарастване на приходите! Щом ще си играем кой може повече да чупи “, съобщи Борисов.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР