Без работа на Нова година останаха цял куп български актьори

...
Без работа на Нова година останаха цял куп български актьори
Коментари Харесай

Звездите останаха без работа за Нова година

Без работа на Нова година останаха цялостен куп български артисти и естрадни артисти. За пръв път поговорката „ Ден година храни “ няма да важи за тях, тъй като Ковид-19 изяде новогодишните им участия.

Откакто са мегазвезди, тв дуото Димитър Рачков и Васил Василев–Зуека в никакъв случай не са оставали без задължения на 31 декември. Години наред двамата вървяха в комплект с общ хонорар от 20 хиляди лв.. Миналата година за сефте водеха поотделно, тъй като не могли да се спогодят за парите. И двамата не вярвали, че ще дойдат още по-лоши времена, само че не щеш ли нито един хотелиер не ги поискал за посрещането на 2021 година

За сметка на това техният директен съперник Краси Радков ще взе участие в халтура в 5-звезден хотел във Велинград. Там той ще подели сцената дружно с естрадната легенда Силвия Кацарова. Елзетката обаче не е гвоздеят в програмата и ще би трябвало да отстъпи микрофона за кулминационната точка на вечерта на своята колежка от чалга жанра Преслава. Рамо до рамо с друга чалга хала трябваше да пее и Васил Найденов. Още от лятото той бе запазен от певицата Галена и мъжа ѝ за присъединяване в тяхната механа във Велико Търново. Паниката към Ковид-19 обаче подплашила Кеца, който анулирал присъединяване си. Така изгорен с хонорар от 50 хиляди лв. и за пръв път от десетилетия насам нямало да изпее онлайн „ Нова годино “.

И този 31 декември, съвсем като предишния, Лили Иванова ще изкара в домашна конюнктура. Примата на родната сцена е завишила новогодишната си цена до 100 хиляди лв., което автоматизирано я прави прекомерно безценен избор даже за най-елитните хотелски ризорти като този на Дарина Павлова в Златни пясъци. Напук на рецесията Мадам „ Мулти “ ще похарчи солидна сума за веселбата на своите посетители. В празничната нощ в нейния хотел глас ще извива бургазлийката Тони Димитрова, само че и тя ще бъде подгряваща звезда на примата на чалгата Глория. Късметлия е и Орлин Горанов, който пък е съумял да се уреди с присъединяване в Сандански. И позабравеният Руслан Мъйнов няма да остане с празни джобове след празниците, тъй като ще има изява в влиятелен хотел край Пловдив.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР