Без Преслава и Емилия на концерта на Планета тази година.

...
Без Преслава и Емилия на концерта на Планета тази година.
Коментари Харесай

Преслава и Емилия отсвириха концерта на Пайнер

Без Преслава и Емилия на концерта на „ Планета ” тази година. Двете певици ненадейно взеха решение да разгласят протест на Пайнера, само че не поради проблем с продуцентите, а поради работните си задължения, научи HotArena.

И двете певици споделиха аргументите в обществените мрежи, с цел да не позволен спекулации по тематиката. По-изненадваща е обаче неналичието на Преслава, която изпраща една необикновено мощна година, а издаде и албум. Изпълнителката обаче разгласи, че събитията я принуждават да се отдръпна, защото е поела и други задължения.

„ Искам да ви уведомя, че няма да вземам участие на концерта по случай рожденият ден на телевизия Планета! За да избегна спекулациите, които ще провокира отсъствието ми на това събитие, взех решение да ви оповестя какви са персоналните ми съображения! На първо място бих желала да кажа, че съм в прелестни връзки с моите продуценти и решението ми е в съгласие с тях. Най-вероятно за доста от вас това ще бъде изненада, тъй като адресирам една от най-силните си години в професионален проект, само че от опит знам, че с цел да се показва уместно на това грандиозно събитие, ще изисква много време, с което за жалост не разполагам, заради поетите от дълго време професионални и персонални задължения ”, заяви певицата в обществените мрежи.

Емилия също показа, че по сходни аргументи няма да може да взе участие.

„ Преди да се появят каквито и да било спекулации, свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ ”,смятам, че сама би трябвало да споделя за какво взех това решение. В момента съм напълно съсредоточена върху няколко плана, които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка, цялото ми време и внимание. Вече 20 години съм актьор на музикална компания Пайнер-години,през, които не съм серпантина да работя и да затвърждавам позиции с гения си. За това време, към този момент се усещам задоволително зряла, с цел да преценям сама, кое е потребно за бъдещето ми. С Митко и Мария Димитрови сме в прелестни връзки и продължаваме да работим дружно. На всички мои фенове, желая да благодаря, че са с мен и имам вяра, че с това неявяване няма да ги отчайвам — с всичко, което сътворяваме в този момент, единствено желая да ги развеселявам. ”, сподели и тя.

Фики Стораро също няма да участва на концерта, а повода е турнето му в Съединени американски щати. Колежката му Галена, която ще е на концерта с него, обаче ще хване самолета за България и най-вероятно точно тя ще приключи турнето. Певицата е една от най-големите звезди на „ Пайнер ” и единствена от огромната тройка, която ще участва на събитието, написа „ България през днешния ден ”.

Междувременно потеглиха спекулации, че одобрените певици се отхвърлят, тъй като от компанията се пробват да наложат младите попълнения. И концертът е точно методът да го създадат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР