Без посредници цената на газа от 1 май е щяла

...
Без посредници цената на газа от 1 май е щяла
Коментари Харесай

Борисов бесен на мислителите във властта и падналите от Луната

Без медиатори цената на газа от 1 май е щяла да е с 6% по-евтина. Това демонстрират сметките на ГЕРБ, показани на конференция в партийната централа.

Лидерът на опозицията Бойко Борисов уточни, че след толкоз телевизионни участия на премиера Кирил Петков и представители на ръководството ГЕРБ нямало по какъв начин да почиват (днес е почивен ден в България след формалния празник 1 май - б.р.).
 Петков от Копривщица: Да не ни е боязън от никого, който заплашва българския интерес
Петков от Копривщица: Да не ни е боязън от никого, който заплашва българския интерес

Премиерът сервира цветя на гроба на родения в Копривщица воин - Тодор Каблешков

Той показа фрагменти от изявленията на Петков , с които самичък се опровергава. В началото на годината Петков декларира, че няма да има медиатори при доставките на газ, а в този момент се вижда, че не е по този начин. Ще продължим да даваме информация, каквато е ролята на опозицията.

Борисов показа и изявленията на Христо Иванов , чиито изказвания също не са с унисон с тези на премиера. По думите му Кирил Петков се самопрогърмял с министъра на енергетиката, който давал изявление в прилежаща на него стая в същата телевизия,в която бил и Петков. Нали имаше бистрота, недоумява Борисов и попита къде са КПКОНПИ, ДАНС, ГДНП .

Не е правилно, че купуваме съветски газ на по-високи цени , отсече водачът на ГЕРБ.
 Николов: Можем да се разделим с съветския газ
Николов: Можем да се разделим с съветския газ

Оттук нататък планирането на равнище Европейска комисия за югоизточен район е доста значимо от позиция на размер и надлежно по-добра цена

Този човек е паднал от луната, сподели някогашният министър председател, визирайки министър Александър Николов . Той предложи на Христо Иванов и Ивайло Мирчев да четат медии, с цел да видят в каква спекулация вземат участие . Те всеки ден затъват по-дълбоко с изявленията си, по думите му. Те изпразниха Чирен, ядоса се Бойко Борисов и упрекна властта, че си играе с националния интерес.

Купувал се безценен газ, който се фактурира в сметките , съгласно опозицията. Такива мислители на никое място няма, такива нещо не е било, счита водачът на ГЕРБ.
 Бизнесът: Индустрията ни не може да понесе цени на природния газ по-високи от априлските
Бизнесът: Индустрията ни не може да понесе цени на природния газ по-високи от априлските

С покачването се обезсмислят едногодишните контракти на промишлеността с " Булгаргаз "

С 35,5% ще е по-скъп газа, по сметките на опозицията . Газ не купуваме през борсата, а през медиатори. Посредниците щели да вземат 110 милиона лв. .

Нарушиха закона за енергетиката, съгласно някогашния енергиен министър Теменужка Петкова. Поставиха под риск националната сигурност на страната, добави тя. Сключиха договорка на мрачно и без търг, а скъпата цена ще я платят хората, по думите на Петкова.
 До 10 май КЕВР счита цената на газа Обновена
До 10 май КЕВР счита цената на газа

До 4 май " Булгаргаз " ще има дефинитивни данни с количества, цени и снабдители на естествен га

Бойко Борисов не счита, че президентът засяга опозицията, говорейки за политическите шарлатани . Гледал изявлението на Илияна Йотова, която приказва за оставката на Асен Василев.

Иначе ГЕРБ ще поддържат всичко за Украйна.

Борисов изясни и по какъв начин е подарил куче на Владимир Путин. Уговорил го, че обича кучетата като свои деца и в случай че съветският водач нямало да се грижи за него, нямало да му го даде . Путин заречен, а и кучето незабавно му се метнало на крайници. След това да не разпорят кучето да търсят чипове .

България сама си стопира кранчето, сподели още Борисов, връщайки се на тематиката за газа. Иначе водачът на опозицията е удовлетворен, че пред Зеленски Кирил Петков посочил българо-канадската мощност , имитирайки Борисов и прегръщайки украинския президент.

Но е сърдит, че пъклен вкусната мръвка, по думите му, енергетиката се дава в частни ръце и някои хора ще станат милиардери .

Президентът Радев можел да вземе Оскар за партийно инженерство, тъй като по негово време се основали доста партии . Коментарът на Борисов бе за новия план на двукратния длъжностен министър председател Стефан Янев. Пожелавам на всички триумф, посочи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР