Без победител завърши дербито на седмия кръг на английската футболна

...
Без победител завърши дербито на седмия кръг на английската футболна
Коментари Харесай

"Ливърпул" и "Манчестър Сити" не се победиха в голово зрелище

Без победител приключи дербито на седмия кръг на британската футболна Висша лига сред " Ливърпул " и " Манчестър Сити ". На " Анфийлд " двата отбора направиха зрелищно тъждество 2:2.

Въпреки своята доминация през първото полувреме, " жителите " не съумяха да отбележат гол до почивката. Всички забавни положения двата отбора оставиха за вторите 45 минути.

Снимка: Reuters

За наслада на почитателите по трибуните " Ливърпул " откри резултата в 59-ата минута. Мохамед Салах пусна отличен пас в кулоар към Садио Мане, сенегалецът преодоля бранител на гостите и означи за 1:0.

От " Сити " незабавно реагираха. 10 минути им трябваха, с цел да изравнят. Фил Фоулдън стана създател на попадението, откакто шутира безкомпромисно и прати топката в мрежата на Алисон.

Снимка: Reuters

Самият Салах, който от началото на сезона демонстрира постоянна игра, още веднъж оказа помощ на своя отбор да излезе напред в резултата. Египтянинът се " разноски " с топка в крайници в наказателното поле на гостите като че ли в него нямаше бранители и вкара за 2:1 в 76-ата минута.

Футболистите на мениджъра Хосеп Гуардиола още веднъж трябваше да работят изрично. 2:2 светна на таблото, след тежък шут от границата на наказателното поле на Кевин де Бройне.

Снимка: Reuters

Равният резултат оставя " Ливърпул " на второ място с 15 точки, на една зад водача " Челси ". " Сити " е трети с актив от 14 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР