Без опасност за живота е 52-годишна жена след пътно произшествие

...
Без опасност за живота е 52-годишна жена след пътно произшествие
Коментари Харесай

4 пострадали след катастрофи в Хасковско

Без заплаха за живота е 52-годишна жена след пътно произшествие нощес в 21,10 часа на пътя сред Любимец и Свиленград, оповестяват от ОД на МВР-Хасково. Тя изгубила надзор над „ Тойота “, предходна вляво по посоката на придвижване и колата се блъснала в еластична мантинела. Шофиралата жена от Свиленград е без заплаха за живота.

В ПТП край Тополовград са потърпевши мъж и жена от Плевен. Инцидентът станат на пътя от града в посока с.Орешник. 64-годишен от Плевен с „ Ауди “ навлязъл в насрещната лента и се блъснал в „ Мицубиши “, ръководено от 39-годишен софиянец. От удара са потърпевши 60-годишна жена и 51-годишен. Те са откарани за обзор в МБАЛ-Хасково, без заплаха за живота. Заведено е досъдебно произвеждане.

Без заплаха за живота след пътен случай в с.Узунджово е 57-годишен водач на товарна кола. Мъжът от Димитровград управлявал товарен „ Ситроен “ и призавой налявоударил БМВ с 21-годишен водач от селото. 57-годишният от товарната кола е прегледан и освободен за домашно лекуване.

Стартирали са и бързи производства против пийнал и дрогирани водачи. В районно управление (на МВР) на полицията в Тополовград 44-годишен е хванат да кара „ Форд “ в родния си град с 1,31 промила алкохол. В Харманли 21-годишен управлявал „ Фолксваген “ след приложимост на канабис и метаамфетамин, а в Свиленград пробавата на 22-годишен с БМВ отчела метаамфетамин.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР