Без ново финансиране помощта за Украйна ще бъде изчерпана до

...
Без ново финансиране помощта за Украйна ще бъде изчерпана до
Коментари Харесай

Белият дом предупреждава Конгреса относно помощта за Украйна: „Свършихме парите — и почти ни изтече времето“

Без ново финансиране помощта за Украйна ще бъде изчерпана до края на годината, предизвести Белият дом Конгреса в понеделник.

До края на годината „ ще изчерпим ресурсите си, с цел да набавим повече оръжия и съоръжение за Украйна и да предоставим съоръжение от военни ресурси на Съединени американски щати “, сподели шефът на Службата за ръководство и бюджет Шаланда Йънг в писмо до Конгреса. Ако останете без това финансиране, Украйна ще " удари " и ще усили вероятността от съветски победи, предизвести тя.

„ Искам да бъда явен: без дейности на Конгреса до края на годината ще изчерпим ресурсите си, с цел да набавим повече оръжия и съоръжение за Украйна и да предоставим съоръжение от военни ресурси на Съединени американски щати “, се споделя в писмото чете. „ Няма налична магическа точка от финансиране, с цел да посрещнем този миг. Свършихме парите – и съвсем свършихме... Нямаме пари, с цел да подкрепим Украйна в тази борба. Това не е проблем за идната година. време е да помогнем на демократична Украйна да се бори против съветската експанзия. Вр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР