Без нови футболисти Локомотив София започна подготовката си за пролетния

...
Без нови футболисти Локомотив София започна подготовката си за пролетния
Коментари Харесай

Локомотив Сф ще търси класиране във втората четворка на Първа лига, заяви собственикът на клуба

Без нови футболисти Локомотив София стартира подготовката си за пролетния полусезон в Първа лига. Към момента отборът има сигурни шест контролни срещи.

Надявам се тази година Локомотив да излезе с ново лице, с хубави игри, да отидем там, където фактически ни е мястото във втората четворка. Това сподели притежателят на Локомотив София Иван Василев преди първата подготовка на " червено-черните “ за годината.

" Засега със селекцията сме до средата. Гледаме футболисти на няколко поста, само че не ни удовлетворяват качествата, които демонстрират. Такива футболисти имаме. Ако намерим нещо, което е по-добро на тези постове, ще го притеглим ", разкри Василев.

Група от 24 футболисти се събра на стадиона в „ Надежда “. Беше отслужен молебен за здраве.



„ Започваме новата година с позитивни упоритости. Надяваме се тази година да покажем лицето, което не можахме да покажем първия полусезон заради ред аргументи “, сподели още притежателят на Локомотив София.

„ Аз съм се отдръпнал от клуба и сега. Това е моят тим и пристигнах да поздравя момчетата. За новата година им пожелах шанс и доста здраве, тъй като за футболистите е доста значимо да нямат травми. Нищо не се е трансформирало “, продължи той.

„ Напускащи нямаме. За продажба към този момент питане има единствено за Франса. Нямаме нищо черно на бяло. От български тим няма интерес, единствено от непознати – от Корея, от Емирствата и от Китай. Само запитвания. Ако се появи действителна оферта, ще го пуснем, несъмнено “, разгласи Иван Василев.

Старши треньорът на Локомотив Сф Данило Дончич съобщи, че отборът има качествени футболисти.

" Това го показахме през есента с няколко мощни мачове със мощни тимове. С една добра подготовка, да продължим с добра атмосфера сред футболисти, треньори и управлението, единствено можем да подобрим играта и резултатите ", съобщи още Дончич.

В тренировката на отбора се включи и не дребна група от юношите на клуба.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР