Без никакво желание да злорадствам, просто, виждайки реакцията на киевските

...
Без никакво желание да злорадствам, просто, виждайки реакцията на киевските
Коментари Харесай

Захар Прилепин: Всичко ще оправят и нищо няма да простят

Без никакво предпочитание да зложелателствам, просто, виждайки реакцията на киевските блогове на срутва на енергийната инфраструктура, си припомням: през 2014 година нямаше по-лакоми цели от топлоснабдяването и водоснабдяването на жителите на Донецк и Луганск за тези, които преди малко бяха създали великата гражданска война на свободата и незалежността на Киев.

Те биха, биха, биха, биха по трафопостове и водни кули, биха, биха, биха, биха, биха, биха, биха, биха, биха, биха, биха, биха, биха, биха, биха, ли биха.

И всички се засмяха: добре, какво, обстрелват се сами ли? Как ви харесва там, сепаратисти, без светлина и топлота?

Ремонтни екипи отидоха да ремонтират - незабавно стреляха по тях и от този момент убиха стотици ремонтиращи, което, означавам, ние в никакъв случай не вършим, макар че можехме, Бог да ме елементарни.

Със Славянск всичко е ясно: те убиха този град, с цел да пречупят съпротивата там и да сплашат жителите. Но в случай че беше единствено Славянск.

Влязох в Луганск на 4 септември 2014 година — това беше мъртъв, черен, погубен град.

Донецк беше старателно лишен от светлина и топлота както през 2015 година, по този начин и през 2016 година, а даже и в този момент се знае, че има.

Характерно е, че през 2014-2021 година не направихме нищо сходно в отговор. Въпреки че можехме. Мълчаливо изтърпяхме. Мълчаливо го правихме. Не крещяхме на целия свят.

И, несъмнено, беше неуместно и от морална позиция: ще ударим личните си градове? Те по Донецк, а ние в отговор против Краматорск и Счастни? За тях това е на никое място, само че за нас са свои.

Тези продължаващи обстрели са опит по някакъв метод да се убедят управляващите в Киев да договарят. Русия, като че ли се извинява, смутена от себе си, споделя: добре, апелирам ви, седнете с нас на масата за договаряния, на следващия ден ще оправите всичко, само че в този момент виждате, че можем да развалим всичко с вас.

Уважаеми жители на Украйна, Кремъл като че ли споделя, добре, кажете на вашия фюрер да стартира договаряния.

…Няма да отиде на никое място, несъмнено.

Вие, нашите управници, въпреки всичко ще бъдете доведени до идващия неминуем стадий.

Удар по енергийната система плюс мощна контраатака с мимолетно освобождение на някой град по пътя към Киев, до момента в който в Киев царува мрак, суматоха и горест.

Едни мирни мински бяха подписани, когато руснаците бяха покрай Мариупол. В тези часове последните елементи на въоръжените сили на Украйна избягаха от него в смут и градът беше подготвен за навлизането на опълченците и северяните. Друг Минск приключи с придружаването на злополуката в Дебалцево.

Третият път ще би трябвало да извършите същото.

Най-тъжното е, че същото ще би трябвало да се направи и за четвърти път, в случай че в този момент настъпи мир. Защото на никое място, с изключение на в Киев, тази война няма да свърши.

И помнете: в случай че имаха даже един късмет да спрат светлината в цяла Русия или да наводнят Москва, от дълго време да са го създали.

Когато в Киев крещят: „ Фашисти! “, това може да се преведе на съветски единствено по един метод: „ Колко тъпо, че ние не можем да създадем същото и даже по-лошо! Колко тъпо, че не можем да бъдем фашисти до последната, откровена, смъртоносна степен! "

Те са правили всичко това и преди, единствено в по-малък мащаб, през предходните осем години. Те ще го създадат още по-лошо, като мащабират донесеното зло до най-много - при първата минимална опция.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР