Без напрежение премина обиколката на президентската институцияОколо 50 души -

...
Без напрежение премина обиколката на президентската институцияОколо 50 души -
Коментари Харесай

Президентът: Подкрепяме всяка инициатива за прозрачност и достъпност на гражданите

Без напрежение мина обиколката на президентската институция

Около 50 души - деца и възрастни посрещна и разноски из президентството преди минути президентът Румен Радев. Посещението на жителите е част от самодейността Европейски дни на наследството. Най-ранобудните деца съумях да поговорят с президента и да седнат на стола му.

" Добре пристигнали в президентската институция през днешния ден. Отваряме порти по самодейността Европейски дни на наследството. Президентската институция я поддържаме от години, наред с всяко едно изпитание за повече бистрота и достъп на жителите до работата на институциите ", приветства президентът своите посетители. Първа спирка от обиколката им бе Гербовата зала.

" Тук посрещаме делегации и посетители от най-високо равнище, само че аз доста се веселя през днешния ден, тъй като най-високото равнище сте вие, българските жители ", сподели още той.

В стола на президента първа седнат 11-годишната Симона, а след нея и 8-годишният Пламен Кехайов, който посещава президентството за трети път.

Въпреки предстоящото напрежение,че въоръжени провокатори, ще влязат дружно с жителите и ще изискат от президента да разгласи изключително състояние, това не се случи и обиколката мина умерено. Самият Радев не разяснява обстановката. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР