Без красавици от Пловдив и областта ще премине тазгодишният конкурс

...
Без красавици от Пловдив и областта ще премине тазгодишният конкурс
Коментари Харесай

Без наши момичета на Мис България 2018

Без хубавици от Пловдив и региона ще премине тазгодишният конкурс " Мис България " 2018. Причината е, че в града под тепетата нямаше кастинг за конкуренцията. Новата най-красива българка ще бъде определена на 30 ноември в столично заведение. За 2019 година вестник " Марица " разбра, че най-вероятно състезанието за Мис Пловдив, който дава право на победителката да взе участие в Мис България, ще се състои през месец април.

Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова са водещите финалната галавечер на състезанието за хубост " Мис България " 2018. Те са добре познати и от най-голямото фешън събитие в България - Sofia Fashion Week. Певците, които ще забавляват гостите, ще са Нина Николина, Калин Вельов, Дамян Попов и други.

20 девойки от разнообразни градове в България - всички победителки в състезания на районно и регионално равнище, ще се борят за най-желаната и влиятелна корона в България. Те ще се показват пред аудитория и жури в 3 дефилета - национални носии, бански и публични рокли. Победителките ще показват страната ни в разнообразни интернационалните състезания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР