Без конкретни очаквания и без да има какво да губят,

...
Без конкретни очаквания и без да има какво да губят,
Коментари Харесай

В търсене на чудото: България посреща лидера в групата Сърбия

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Без съответни упования и без да има какво да губят, футболните национали на България одобряват Сърбия в мач от европейските квалификации довечера. Мачът е от 21.45 ч. на стадиона в Разград и ще бъде управителен от британския рефер Крейг Поусън.

След първите си три дуела в групата България е на последното пето място. Воденият от Младен Кръстаич тим има единствено една точка и е вкарал един гол. Това бе реализирано в последната среща с Литва като посетител. Българските национали сътвориха доста голови положения, само че отбекязаха  едва веднъж, макар че играха над 70 минути с човек повече.

Попадението на Марин Петков от Левски остава и единственото за трикольорите до момента в акцията. За мотивация на българите може да послужи и провокацията от Каунас, откъдето се появи фотография, за която домакините настояват, че нашите са оставили съблекалнята в окаяно положение, откакто те са я напуснали последни. Кирил Десподов изрично отхвърли изказванията на литовците, а въпреки това Младен Кръстаич насочи вниманието към борбата в Разград и призна, че желае победа против своите сънародници.

Сърбия е лидер в групата с шест точки от два мача и към момента не е позволила гол. В Разград обаче противникът няма да може да разчита на тримата си съществени нападатели - Душан Влахович, Александър Митрович и Лука Йович. Целта на сърбите е класиране за Европейско състезание след дълго спиране.

С победа в Разград селекцията на Стойкович ще събере 9 точки, а дали ще съумеят момчетата на Младен Кръстаич да сътворят сензацията? Предстои да разберем.  

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР