Без какво не може спортът? Без удобни обувки, които да

...
Без какво не може спортът? Без удобни обувки, които да
Коментари Харесай

Маратонките на звездите доминират на червения килим и стоковата борса

Без какво не може спортът? Без комфортни обувки, които да подкрепят положителните достижения на звездите! Маратонките са неизменим аксесоар на всеки състезател, а те могат да играят ролята както на добър и моден " другар " на аления килим, по този начин и на " зложелател ", който води до травми и големи парични загуби.

Тази седмица в Монако бяха раздадени най-престижните самостоятелни оценки в света на спорта. Наградите " Лауреус " или " Спортните Оскари " бяха връчени за 20-та поредна година. Да получиш една от статуетките е едно от най-големите самопризнания, които може да споходи първокласен състезател. Погледите в Монако бяха приковани към примата на алпийските ски, която единствено преди седмица се сбогува с пистата - огромната - и като темперамент, и като умения, Линдзи Вон. Американката получи статуетка за състезателен дух и я одобри със сълзи на очи.
Новак Джокович с четвърти " Лауреус ", огромно самопризнание за Вон (ВИДЕО) Гимнастичката Симон Байлс е спортистка на годината
Тя беше ослепителна в дълга до земята рокля в кремав цвят, с дантела, която обгръщаше боди в същия цвят. Вече някогашната скиорка изглеждаше в действителност феноменално! Роклята е от неповторимо ателие за висша мода в Дубай, чиито рокли се отличават с женственост и деликатна бродерия и беше комбинирана с клъч и сандали в същата гама.

Снимка: Getty Images

Голяма част от гостите на събитието се явиха с публично облекло и... маратонки. Тонът зададе персонално принцът на Княжеството Албер II. Бившата тенисистка Моника Селеш също дойде с комфортни обувки,а някогашният водач от Формула 1 Дейвид Култард заложи на шотландска поличка и маратонки. Друг първенец от Формула 1 Нико Розберг беше съчетал комфортните обувки с тоалета, който беше избрала неговата брачна половинка.

Снимка: Reuters

И до момента в който маратонките се трансфораха в един доста автентичен аксесоар на аления килим, един баскетболист проклинаше деня, в който бе избрал едни избрани кецове, с които да играе във значим дуел.

в 33-ата секунда на мача от колежанското състезание сред " Дюк Блу Девилс " и " Северна Каролина Тар Хилс ", звездата на " Дюк " Зион Уилямсон се подхлъзва на паркета, маратонката му се скъса, а той получи травма на коляното. Това се случи пред очите на някогашния американски президент Барак Обама, който беше измежду феновете в залата, както и на хиляди фенове пред телевизионните екрани.

Снимка: Reuters

18-годишният Уилямс, който е измежду любимците да бъде определен под №1 в драфта на НБА през лятото, не съумя да приключи мача поради травмата, а отборът му загуби срещата.

Тази обстановка докара до голяма финансова загуба за производителя на спортната екипировка на " Дюк ". Само в границите на една нощ акциите на международния колос се сринаха с 1,6% или изразено в парична сума - 1,5 милиарда $.

От случая завоюваха съперниците на компанията, чиито акции скочиха с няколко %.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР